Американският електро-рок-пънкар Edie Sedgwick с концерти в София и Пловдив

9 ное 2009, 19:11 ч. 100 / 2 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Транссексуално прероденият дух на Андиуорхоловата муза Edie Sedgwick ще посети България като част от европейското си турне. Въоръжен с видеопроектор, бас китара, барабани и синтезатори, ексцентричният артист ще представи четвъртия си студиен албум "Things Are Getting Sinister and Sinisterer", издаден от емблематичния вашингтонски лейбъл "Dischord Records". Още трима музиканти ще подсилят шоуто, което ще включва елементи на електро, фънк, постпънк и рокендрол от ново поколение, комбинирани с видео арт. Знаменитости като Анджелина Джоли, Мартин Шийн, Анди Уорхол, Антъни Пъркинс, Роб Уол, Робърт Дауни Джуниър, Парис Хилтън и Джордж Буш са в центъра на артистичното внимание на Edie Sedgwick. Двата концерта, организирани от "Dingo Music", ще се състоят на 12 ноември в софийското кино "Влайкова" и на 13-и – в пловдивския клуб "Лебовски". В софийския концерт ще се включат и местните ъндърграунд легенди AMBIENT ANARCHIST. Билетите за събитията се разпространяват от "Ticketstream" и са на цена 10 лв.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".