AMORAL изнесоха последния концерт в историята си

6 яну 2017, 08:00 ч. 857 / 5 0
пред./следв.

   Вчера, 5 януари, бе денят, в който финландските метъли AMORAL изнесоха последния концерт в историята на групата. Събитието се състоя в "Tavastia", Хелзинки. Китаристът Ben Varon споделя, че когато са записвали албума "In Sequence", издаден през февруари миналата година, музикантите все още не са знаели, че ще се разделят. А творбата се е получила доста подходяща за последна в кариерата на бандата. Малко преди това в AMORAL се завърна оригиналният вокалист Niko Kalliojarvi, без Ari Koivunen да напуска. Дискът завършва с парче, озаглавено "From the Beginning" - най-дългата песен, която някога групата е писала. 

   AMORAL са решили да се разпаднат след издаването на албума. Причината е, че отделните музиканти имат разписания, непозволяващи на бандата да направи турне за промоция на творбата. Ben Varon не е искал да прави концерти със заместници, тъй като смята, че феновете трябва да виждат на сцената хората, които са записали съответния албум.

 

още за:

Amoral


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".