Mr. Lordi коментира във "Фрактура" дали холограмите ще заменят живите музиканти

6 яну 2017, 08:16 ч. 1144 / 3 0
пред./следв.

   На 8 януари ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на DEF LEPPARD, STICK TO YOUR GUNS, Snowy Shaw и FATES WARNING.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Mr. Lordi (LORDI) и ще бъде представено новото концертно DVD на MAYHEM. В интервюто вокалистът на финландските монстър-метъли споделя какви са плюсовете и минусите хората да не познават истинското му лице, какви са негативите от спечелването на "Евровизия 2006" и откъде е тръгнало твърдението, че LORDI свирят на плейбек на концертите си. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaха CAVALERA CONSPIRACY за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно със SCORPIONS, STEEL PANTHER ще правят кавър нa CHEAP TRICK, класическата песен ще бъде нa RED HOT CHILI PEPPERS, a в рубриката "Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на ONSLAUGHT у нас през 2008 г. Клипове и концертни песни на KILLSWITCH ENGAGE, BLIND GUARDIAN, PRO-PAIN, DER HUNDS, MOTLEY CRUE и GONE IS GONE също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".