AMORPHIS издават диска и концертен филм "Tales from the Thousand Lakes (Live at Tavastia)", вижте клип към "Drowned Maid"

17 май 2024, 13:04 ч. 318 / 17 0
пред./следв.

   Финландските метъли AMORPHIS обявиха, че ще отбележат 30-годишнината на класическия си албум "Tales from the Thousand Lakes" с лайв диск/концертен филм, който ще излезе на 12 юли чрез "Reigning Phoenix Music" на блурей+CD и винил. Материалът е записан в легендарния клуб "Tavastia" в Хелзинки.

   По-долу може да гледате заснетото на живо изпълнение на песента "Drowned Maid". Съдържанието на "Tales from the Thousand Lakes (Live at Tavastia)" е както следва:

01. Thousand Lakes
02. Into Hiding
03. The Castaway
04. First Doom
05. Black Winter Day
06. Drowned Maid
07. In The Beginning
08. Forgotten Sunrise
09. To Father's Cabin
10. Magic And Mayhem
11. Vulgar Necrolatry
12. My Kantele

 

amorphis - tales from the thousand lakes live at tavastia

amorphis

още за:

Amorphis


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".