"Zvuk" - ново предаване за алтернативна музика на "Projector Plus"

17 май 2024, 14:30 ч. 276 / 11 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Projector Plus представя:

Zvuk. Чуй алтернативата.

Zvuk - новото предаване за алтернативна музика на Projector Plus

Гост в първия Zvuk e Fenne Kuppens от Whispering Sons

Онлайн предаването Zvuk стартира официално днес, 17 май, в платформите за аудио стрийминг и на сайта и социалните мрежи на независимото обединение на алтернативни артисти Projector Plus, но живее идейно в главите на екипа от години. Звук има във всяка въздишка, във всяка песен, във всеки повей на промяната, а във всяка нота – има неразказана история. Zvuk е новото аудио пространство, когато информацията в мейнстрийм каналите не е достатъчна за любопитните. Чуй алтернативата.

Zvuk насочва прожектора към избрани инди герои от всички кътчета на музикалната сцена по света и у нас. От артистите и музикантите на сцената, през концертните фотографи и режисьорите на клиповете, заетите в бекстейджа и отдадените на независимата сцена агенти, до организатори на концерти и още много други, Zvuk пуска в ушите на слушателите си гласовете, които създават, работят, кипят и се раздават за алтернативната музика.

Zvuk поставя алтернативата на фокус и предлага аудио съдържание, пълно със смислени разговори, където добрата музика има значение, а отговорите – са на правилните въпроси.
“С всеки епизод, се надяваме, не само да покажем на слушателите на нашия Zvuk страхотна музика, но и да създадем дискусии на социалните теми, които формират нашия свят и от които музиката много често се вдъхновява”, споделя Моника Бояджиева, водещ на алтернативното предаване. Моника завършва Американския университет в Благоевград през 2023 с две специалности - журналистика и кино. Още в студентските си години тя води радиопредаване за алтернативна българска музика в Аура, а дипломната си работа – превръща в принт списание на същата тема.

Първият епизод на Zvuk е с премиера на 17 май и представя Fenne Kuppens - мистичната вокалистка на Whispering Sons, белгийската мрачна пънк банда, която идва за концерт в София на 21 май по покана на Fest Team в клуб Строежа. В него Fenne говори за смелостта да си инди артист, за новия албум на Whispering Sons и колко по-важно от лайковете в интернет е това да се гордееш с изкуството си.

Чуй алтернативата със Zvuk - нов епизод очаквайте на всеки две седмици. Защото добрата музика има значение.

Zvuk e тук.

Production, press & management: Projector Plus. Водещ: Моника Бояджиева. Визуалната идентичност е дело на Nolita No. Дигитален, системен и приятелски съпорт Орлин Николов-Orleff.

 

zvuk - fenne kuppens



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ккк 17.05.2024 23:43:51 отговори + 0 0
това ЗЗЗ и ССС ми бърка в мозъка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".