AMORPHIS издават лайв албум през октомври, вижте изпълнението на "Amongst Stars" с Anneke Van Giersbergen

25 авг 2023, 17:00 ч. 525 / 1 0
пред./следв.

   Финландските метъли AMORPHIS обявиха, че ще издадат нов лайв албум по-късно тази година. Дискът носи името "Queen Of Time (Live At Tavastia 2021)" и ще се появи на 13 октомври чрез "Atomic Fire Records".

   Материалът е записан по време на пандемичните онлайн концерти, които групата изнесе през 2021 г. в клуб "Tavastia", Хелзинки. По-долу може да видите траклиста, както и да гледате изпълнението на песента "Amongst Stars" с участието на Anneke Van Giersbergen.

Траклист:
01. The Bee
02. Message In The Amber
03. Daughter Of Hate
04. The Golden Elk
05. Wrong Direction
06. Heart Of The Giant
07. We Accursed
08. Grain Of Sand
09. Amongst Stars [feat. Anneke van Giersbergen]
10. Pyres On The Coast

   Напомняме ви, че AMORPHIS ще гостуват у нас на 5 ноември заедно със SOLSTAFIR. Събитието ще се състои в столичния клуб "Pirotska 5 Event Center". Организатори са "BGTSC".


още за:

Amorphis


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".