Гледайте новото лирик-видео на U.D.O. "Fight for the Right"

25 авг 2023, 17:06 ч. 586 / 42 5
пред./следв.

   По-рано днес ви съобщихме за новия албум на германската хеви метъл група U.D.O. "Touchdown". Сега от лагера на бандата представят официално лирик-видео към една от песните в него. Парчето се казва "Fight for the Right", а видеото е дело на Ingo Sporl.

   Материалът е продуциран и миксиран от Martin "Mattes" Pfeiffer, мастерирането е поверено на китариста Stefan Kaufmann. В творбата гостува цигуларят Stefan Pintev (Стефан Пинтев), който роден в България, но понастоящем живее в Германия.

   Албумът е първи с бившия басист на ACCEPT Peter Baltes, който бе тур-музикант на последното, преминало и през България, турне.

u.d.o.

още за:

U.d.o.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Moshe 26.08.2023 23:05:47 отговори + 1 0
Изслушах го на бързо, не е лош на първо слушане албумът, но не е и уау. А цугулка не можах да чуя. Но, респект към виталността и енергията на Удо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Moshe 26.08.2023 23:07:08 + 0 0
Сори, цигулка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 25.08.2023 23:35:09 отговори + 4 1
Много добра музика и китарни мелодии и сола, но този клиширан припев с елементарни вокални линии направо развалят песента. Направо ме е яд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 26.08.2023 09:04:24 + 5 0
Трудно е на всеки две години да издаваш албум и да си все оригинален и креативен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 26.08.2023 10:45:26 + 3 0
Ами да не издават албуми толкова често и да поулегнат идеите им за песни. Едва ли за У.Д.О. важи правилото, че трябва да издадат албум, за да тръгнат на турне. Удо е толкова много обичан и почитан, че и 5 години да не издава нов албум, пак ще може да си прави турнета без проблем. Има толкова много яки песни, а и тези на АССЕРТ, че то даже всяка година може да прави турнета с различен сетлист. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".