ANATHEMA с акустично шоу в Румъния през май

30 мар 2008, 10:15 ч. 227 / 3 6
пред./следв.
Според Metalfan.ro, Vincent и Danny Cavanagh от ANATHEMA ще изнесат акустично шоу в Букурещ, Румъния на 24 май. Към тях ще се присъедини челистът David Wesling, а събитието е дело на фондацията "Artmania", която организира и едноименния фестивал.

още за:

Anathema


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 31.03.2008 13:18:37 отговори + 0 0
Никой не би се наел да покани Anathema тук, най-малкото защото половината хора, дето се бият в гърдите, че са техни фенове, са дръпнали всички албуми за 10 минути от Замундата и никога не биха дали 30-40 лева за билет. А после пишат по форумите "Леле, колко ме е яд, че не отидох, ама имах работа". Яката работа между 20 и 22 часа, хаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago De Oz 30.03.2008 22:36:06 отговори + 0 0
Blackiel какво се опитваш да обесняваш на хора, които само знаят да "хранят". Мани ги, тъпи хейтъри ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 30.03.2008 21:09:09 отговори + 0 0
Ееее аз пък си мислех че днесшния ми ден ще мине без заяждане с никой. Разните болни фенове на Manowar, Judas, Helloween пълнят зали и стадиони, а вие като сте толкова големи анатема трюта, защо не идете до Румъния? Защото разни "велики" на които им се надъхвате, както е в случая, ако се излъжат да дойдат свирят или в миши дупки и читалища или (да дам конкретен пример) както стана на Аморфис пред полупразен Зимен Дворец, а преди как им се надъхваха "аааа аморфис ще пръснем зимния" и от този сорт. И другия по-долу, преди да започне да говори за "болните фенове" да погледне по-долу поставеното клипче и да млъкне завинаги, защото хора които са изживели нещо отвъд най-дивите си мечти не са болни, напротив те ще изживеят пак всичко денят е 5 юли, а мястото стадион Калиакра.
Ние пак ще бъдем там.
http://www.vbox7.com/play:9547f8b2
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 30.03.2008 15:15:38 отговори + 0 0
Недей да храниш дъртите банди,знаеш ли колко са велики и колко силно миришат на нафталин?!Така ще е докато има разни болни фенове на Манулар... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2008 12:16:55 отговори + 0 0
ОМГ ;Р. Аз пък искам някоя апокалиптична блек банда, дето да прекрати живота на Балканите ; Р.
Go, Go Anathema ; D.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


селски промоутър 30.03.2008 11:08:49 отговори + 0 0
А, ние тук не искаме Anathema, Katatonia и Opeth!

Искаме още по няколко пъти Уасп, Туистед Систърс, Хелоуийн, Саксън и други подобни Джудас Прийстовье и Алис Купъровци! Ако е възможно и Гама Рей, че отдавна не са идвали и съвсем ги забравихме

Защо са ни Anathema, само да се спичаме и замисляме излишно?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".