АНИМАЦИОНЕРИТЕ с реюниън-концерт на 9 ноември

9 окт 2012, 19:41 ч. 441 / 4 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Преди седмици бе оповестено раздвижване около една от най-авангардните български групи - АНИМАЦИОНЕРИТЕ. Стана ясно, че бандата готви реюниън, като в състава й като гост се включва басистката на Moby - Светлана Василева. Първият концерт на новата формация е предвиден за 9 ноември 2012, петък. Мястото на събитието е клуб "Mixtape 5", а организатори са "Строежа" със съдействието и приятелското рамо на "Jack Daniel's".

   На практика, това ще бъде първият концерт на АНИМАЦИОНЕРИТЕ след близо двугодишна пауза. В състава на групата влизат Георги Згуров-Гурко (вокали), Николай Бекриев-Заека (китари), Цветан Методиев (синтезатори и програминг), Владимир Василев - барабани и специалният гост от Лондон - Светлана Василева (бас-китара). Светлана от години живее във Великобритания, а родната публика имаше възможността да я види и чуе на концерта на Moby в рамките на "Spirit of Burgas 2011". Нейното участие на 9 ноември в "Mixtape" прави предстоящия лайв наистина уникален.

   Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, включително - клуб "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-Тел", "Мултирама", "Ориндж", "TBI Credit". Цената им на предварителна продажба е 8 лв. за първите 100 броя, 10 лв. - за следващите. Емисията на билетите е ограничена до 500.

   Самото събитие ще стартира в 20:00 часа с диджей сетове и специални гости, чиито имена ще бъдат съобщени съвсем скоро!
Анимационерите


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".