АНИМАЦИОНЕРИТЕ с видео към първия сингъл от новия си албум

22 дек 2015, 15:14 ч. 1860 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Три години след предполагаемия край на света – на 21 декември т.г., АНИМАЦИОНЕРИТЕ представиха в официалния си YouTube канал видео към първия сингъл от новия си албум. Космическото видео към парчето Bar Good е заснето от Александър Крумов в клуб Терминал 1. Крумов снима за компании като Юнивърсъл и Сони пикчърс, като негови филми са награждавани на редица международни фестивали. Експериментатор и пънкар по душа и абсолютен фен на групата от самото й създаване, Сашо – заедно с АНИМАЦИОНЕРИТЕ, стои зад концепцията и реализацията на поредния нестандартен АНИМАПРОЕКТ.

След два суперуспешни албума – „А“ и „Плюс“, в момента АНИМАЦИОНЕРИТЕ работят усилено по третия си албум, който ще бъде завършен през 2016. Албумът се записва в Блуба Лу студио, като гост музиканти в него са Конастантин Кацарски – Koka Mass Jazz, на барабани и Милен Методиев от Макрофон на бас. Записана е първата половина от албума, а оставащите 6 парчета ще се запишат следващата година. Мастерингът се прави в Ротердам от Misjah, който е работил със световноизчестни артисти от ранга на Josh Wink.

След страхотния прием, който част от новия материал на АНИМАЦИОНЕРИТЕ получи на The Wrong Fest 2015 това лято, материал от новия албума ще може да се чуе още следващата сряда, 30 декември, на традиционния предновогодишен концерт в MIXTAPE 5 заедно с Babyface Clan. Освен титулярите Георги Згуров-Гурко, Николай Бекриев и Цветан Методиев, гост музиканти за концерта на 30 декември ще са Росен Ватев от Jeremy? и Сафо и Евден Димитров от DAYO и SOUTHWICK.

Клубът отваря врати в 21:00, а с последователни сетове ще се изявят АНИМАЦИОНЕРИТЕ в 22:00 и Babyface Clan в 23:30. Входът е 10 лв., а билетите са в продажба през сайта на eventim.bg и в партньорската мрежа на Евентим.

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Basi kosmosa 24.12.2015 09:55:21 отговори + 1 1
Честно...как може такава боза да се излива в ефир..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stage hand 22.12.2015 21:29:00 отговори + 2 3
Кире, ше ме извиняваш, обаче Анимационерите са поне с обиколка и половина пред пред Русков и ко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 22.12.2015 16:59:46 отговори + 6 3
Дойстойни ученички на Руско Насков. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".