Anneke van Giersbergen издава нов албум с оркестър в края на месеца, чуйте изпълнението на "Circles"

22 юли 2020, 07:44 ч. 532 / 8 1
пред./следв.

   След "Symphonized" нидерландската певица Anneke van Giersbergen (екс-THE GATHERING, AYREON, THE GENTLE STORM, VUUR и др.) ще издаде нов албум с оркестър на 31 юли.

   Дискът със заглавие "Let the Light In" ще включва материал, записан на концертите на вокалистката с камерния оркестър "Kamerata Zuid" през декември 2019-а в провинцията в Южна Нидерландия, където Anneke е родена и израснала. Репертоарът е съставен от композиции от цялото творчество на певицата. По-долу ще намерите траклиста и обложката, както и изпълнението на песента "Circles":

01. Elegy In G Major
02. Waar Ben Ik Meneer
03. Mental Jungle
04. Heute Nacht Oder Nie
05. Circles
06. Bist Du Bei Mir
07. Stay
08. Let The Light In
09. Somewhere
10. Wonder
11. O Del Mio Dolce Ardor
12. Valley Of The Queens
13. She

 

 

anneke kamerata zuid

anneke-live



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 22.07.2020 10:45:00 отговори + 5 2
Голям талант и певица.Може да изпее всичко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".