Paul Stanley завършва дебютния албум на R&B проекта SOUL STATION

22 юли 2020, 08:36 ч. 506 / 5 2
пред./следв.

   Фронтменът на KISS Paul Stanley съобщава, че вече полага финалните щрихи на дебютния албум на своята R&B банда SOUL STATION.

   Музикантът коментира, че всички 13 музиканти от групата носят маски в студиото и го правят, за да предпазят и себе си, и своите приятели и близки. Все още обаче не се споменават подробности за творбата или кога може да се очаква да излезе тя.

   В други новини, преди два дни научихме неприятната новина, че планираният за този месец и отложен за 2021-ва заради пандемията концерт на KISS в София няма да се състои. При пренасрочване на датите за догодина са се получили конфликти в разписанието на групата, поради което отпадат няколко концерта, вкл. този в България. Както знаете, квартетът обикаля света със своето прощално турне "End of the Road", което стартира през миналата година.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 22.07.2020 10:07:53 отговори + 6 5
Един от най-великите вокалисти на всички времена ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АлтРайт_Сталин 22.07.2020 10:36:32 + 2 11
Да, след всички останали. В метъла всички са все уж най-великите, само че защо ли Лучано Павароти е по-известен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".