ANNIHILATOR разкриха списъка на песните за "Schizo Deluxe"

18 сеп 2005, 23:59 ч. 204 / 10 2
пред./следв.
ANNIHILATOR са определили окончателния списък на песните за 11-ия си студиен албум "Schizo Deluxe". Дискът ще излезе на следните дати за посочените места: 21 октомври (Япония), 8 ноември (Северна Америка) и 14 ноември (Европа).
   Ето и траклиста:
01. Maximum Satan
02. Drive
03. Warbird
04. Plasma Zombies
05. Invite It
06. Like Father, Like Gun
07. Pride
08. Too Far Gone
09. Clare
10. Something Witchy

+ 3-4 бонус трака в зависимост от територията.
   Тук можете да видите обложката на "Schizo Deluxe".
   Китаристът и лидер на ANNIHILATOR Jeff Waters казва следното за предстоящата творба: "Това CD е посветено на нашите фенове и всички метъл фенове. Този път ще ви хванем направо за гърлото: 100 процента траш метъл с подобаващо отношение. Без балади. Лудост безкрай. "Schizo Deluxe" е това, което много метъл фенове искаха да им дам: брутални китарни рифове и сола, перфектно музициране и завръщане към траш/хеви корените".

   Последният албум на ANNIHILATOR "All for You" излезе през май 2004 г.

още за:

Annihilator


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nikson 20.09.2005 13:53:43 отговори + 0 0
Samo taka Annihilator,veliki ste!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво. 19.09.2005 16:59:47 отговори + 0 0
МНоооооого шум.............дано не е за нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".