Барабанистът Ray Hartmann няма да участва на юбилейния "Alice in Hell" концерт на ANNIHILATOR

5 фев 2024, 14:43 ч. 414 / 11 1
пред./следв.

   През 2024-а се навършват 35 години от издаването на класическия дебютен албум на канадската траш метъл банда ANNIHILATOR "Alice in Hell" (1989). По повод юбилея групата ще свири цялата творба на "Topfest" в Словакия през юни. Сетлистът ще включва и избрани от феновете други песни. Събитието ще бъде и в памет на починалия през 2018-а вокалист Randy Rampage, който пее в албума.

   При анонса на шоуто бе обявено, че специално за този лайв на ударните ще бъде барабанистът, свирещ в албума, Ray Hartmann. Оказва се обаче, че той няма да може да вземе участие и на негово място ще бъде титулярният ударник на ANNIHILATOR в последните години Fabio Alessandrini (на снимката). Както ви съобщихме, вокалист ще бъде Stu Block.

 

Fabio Alessandrini



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


"бг реалност" 5.02.2024 22:41:27 отговори + 1 0
Този барабанист свири и в последния албум на Project Arcadia, може би беше уместно да споменете, не за друго, ами да си подкрепяме нашите групи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".