Apocalyptic, Live & Loud: Slash в София

5 фев 2013, 10:05 ч. 1727 / 12 57
пред./следв.
Да, получи се един действително унищожително добър концерт. Два часа мощен хард рок, лавина от обичани китарни рифове, солидна доза хитове... Като добавим и стриктното спазване на графика и предшествалото го сравнително бързо и безпроблемно влизане на събралите се около 4000 души в меко казано мразовития бетонен търбух на столичната зала "Фестивална", равносметката от снощното шоу на SLASH feat. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS категорично е положителна. По дяволите, та дори и озвучаването бе на ниво, доколкото това е възможно в 45-годишното кънтящо хале... Нека обаче оставим по-подробния разбор на акустиката на пишман тонрежисьорите в коментарите ни по-долу, а ние да се концентрираме над отминалата паметна вечер на 4 февруари 2013.

    Освен вече изтъкнатото, на ниво бе и представянето на ALLEY SIN. Сравнително младият квинтет се оказа абсолютно адекватен избор от страна на организаторите и се справи успешно със задачата си да вдигне градуса на настроението във все още пълнещата се зала с американизирания си хард рок, набрал световна популярност през втората половина на 80-те години (но очевидно обичан и до днес). Момчетата стояха уверено и сработено на сцената и ако качеството, което демонстрираха в половинчасовия си сет, е застъпено в същата степен и в задаващия се в близко бъдеще албум "Drunk, Trashed and Rollin'", изненадата би била повече от приятна.
ALLEY SIN

    Разбира се, колкото и сполучлив да е подборът на местния съпорт, впечатленията от него се изпаряват от съзнанието яко дим, щом публиката зърне хедлайнъра на вечерта. Така стана и снощи, минута-две преди 21:00 ч., когато френетични писъци приветстваха на сцената петимата дълго чакани северноамериканци. Вярно, изпълнението им продължи "само" два часа, а не два и половина, както заяви Slash по време на скорошния ни разговор с него, но пък бе спазено друго, по-важно обещание на китариста – че ще станем свидетели на "автентично рок шоу на една чистокръвна рокендрол група".

    Факт е, че макар на всички да е ясно кое е името, продаващо продукта "Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators", в отминалата хладна февруарска вечер наблюдавахме изпълнение не на огряна от прожектори мегазвезда, придружавана от неколцина анонимни наемници в сянка, а на истинска рок банда. Ритъм китаристът Frank Sidoris и "конспираторите" Brent Fitz (ударни) и Todd Kerns (бас) не оставаха по-назад от двамата си по-именити колеги нито в значението на поверените им роли, нито в настървението, с което ги изпълняваха. Особено последният заслужи напълно засипалите го аплодисменти не само заради инструменталните, но и заради гласовите си умения, влизайки в кожата (и гърлото) не на кого да е, а на самия Lemmy (за изпълнението на "Doctor Alibi" от едноименния "Slash") и на Axl Rose ("Welcome to the Jungle"). Останалите вокални задължения бяха поети от титуляра Myles Kennedy, който успя завидно сполучливо да претвори на живо не само превърнали се в негова запазена марка хитове като "Back from Cali", "Starlight" и прозвучалите половин дузина парчета от актуалния "Apocalyptic Love", но и песни, чиито студийни версии се открояват с гласовете на Ian Astbury ("Ghost"), Scott Weiland ("Slither" на VELVET REVOLVER), Rod Jackson ("Serial Killer" на SLASH'S SNAKEPIT) и, разбира се, на човека, когото гледахме на живо в София преди около половин година под името GUNS N' ROSES...

    Едва ли някой, включително и Slash, е изненадан от факта, че и у нас, както и навсякъде по света, с най-див възторг биват приветствани началните акорди не на соловите му композиции, а именно на онези песни. Песни, създадени преди четвърт век и превърнали къдрокосия музикант с Gibson-а и цилиндъра в рок икона. И въпреки че чухме "представители" само и единствено на отдавна превърналия се в легенда дебют "Appetite for Destruction" (нито помен от двете "Илюзии"...), при изпълнението им в залата не се забелязваха равнодушни физиономии – нито при "Nightrain" и "Mr. Brownstone", нито при облагородената от главозамайващо китарно соло "Rocket Queen" (гвоздеят на вечерта за пишещия настоящите редове, наред с феноменалното изпълнение на епичната "Anastasia" от "Apocalyptic Love"), камо ли при вече споменатата "Welcome to the Jungle", евъргрийна "Sweet Child O' Mine" и финалната "Paradise City". И макар застъпниците на тезата, че "Guns без Axl не е Guns", да не са никак малко, липсата на мистър Rose в зала "Фестивална" не се усети, поне не и от болшинството присъстващи. В крайна сметка, както стана ясно (и) снощи, "Guns без Slash също не е Guns"... а и едва ли някой би могъл да спори по въпроса коя е по-креативната половина на някогашния тандем Rose/Hudson през последните двайсетина години. И да, така е – не това е важно в случая. Важното е, че получихме обещаното "автентично рок шоу на една чистокръвна рокендрол група".

Envy


Сетлист на Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators - София, 4 февруари 2013:
01. Hаlo [Slash, 2012]
02. Nightrain [Guns N' Roses, 1987]
03. Ghost [Slash, 2010]
04. Standing in the Sun [Slash, 2012]
05. Back from Cali [Slash, 2010]
06. Mr. Brownstone [Guns N' Roses, 1987]
07. Carolina [Slash, 2012]
08. Serial Killer [Slash's Snakepit, 2000]
09. Not for Me [Slash, 2012]
10. Doctor Alibi [Slash, 2010]
11. Watch This [Slash, 2010]
12. Bad Rain [Slash, 2012]
13. Rocket Queen [Guns N' Roses, 1987]
14. No More Heroes [Slash, 2012]
15. Starlight [Slash, 2010]
16. Anastasia [Slash, 2012]
17. You're a Lie [Slash, 2012]
18. Sweet Child O' Mine [Guns N' Roses, 1987]
19. Slither [Velvet Revolver, 2004]
Бис:
20. Welcome to the Jungle [Guns N' Roses, 1987]
21. Paradisе City [Guns N' Roses, 1987]
   В галериите ни можете да разгледате и над 50 снимки на Slash и компания.

Slash Live in Sofia Slash Live in Sofia
Slash Live in Sofia
Slash Live in Sofia


Коментари   (57)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.02.2013 18:29:08 отговори + 0 0
Re: "В София организаторите и залите с пълна помия.."

Не е съвсем така. Арена-та Армеец и Стадиона В. Левски са си супер за концерти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен Станчев 22.02.2013 12:00:11 отговори + 0 0
Хааа, че Europe можете да ги гледате всяка година в Букурещ, момченца...а можете и да не ги гледате, няма да изпуснете кой знае какво...В София организаторите и залите с пълна помия, не се късайте да ме обиждайте, но си е така... Един кмет на Каварна се справя далеч по-добре от който и да било организатор в България!!! Да е жив и здрав г-н Цонев!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.02.2013 17:23:30 отговори + 0 0
Явно има няколко малки човечета, които трудно могат да преглътнат мисълта, че МОЕ възкръсна от пепелта като феникс и направи двата си най-големи концерта точно тази година - Europe и Slash. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

смях 13.02.2013 10:19:30 отговори + 0 0
Анонимен, май сериозно си се объркал - гледам ви сеира отстрани и ви се чудя на акъла. Абсурдни сте просто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Milena 13.02.2013 10:08:06 отговори + 0 0
Пак ще кажа, бях FoS и ако можех щях да ви кача снимки по къс ръкав, с тениската на Слаш.....Залата е отвврат, вярно е, но приоритет ми бяха някак други усещания, а не околната среда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 13.02.2013 00:07:57 отговори + 0 0
смех ти мешуга ли си ? май да продажнико хахаха ходи си лягай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2013 20:03:25 отговори + 0 0
Хора, осъзнайте се. Снимките са такива, защото фотографите застават там да се наснимат само първата песен. После вече не бяха с шапки и шалове, а Слаш си разкопча ризата да си покаже татуировката и пиърсинга. Това, че промо фотографите са снимали само на първата песен, не значи, че през целия концерт е било студено. Във фронта хората бяха по къси ръкави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2013 19:46:02 отговори + 0 0
Бай ви Ганя пак се прояви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2013 18:07:21 отговори + 0 0
Моли се да не почна да те нападам лично, че ще ти прилошее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

смях 12.02.2013 17:56:39 отговори + 0 0
Мда, истината боли. Личните нападки преди всичко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.02.2013 17:52:31 отговори + 0 0
ти явно си живееш във "Фейса"
ама истинския живот е на друго място
за нормалните хора разбира се
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

смях 12.02.2013 17:42:05 отговори + 0 0
МОЕ имат само около 500 харесвания във фейса и това не е случайно. Никакъв адекватен контакт с феновете, триене му е майката. Няма други толкова "харесвани" бг промоутъри там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2013 17:31:55 отговори + 0 0
вече познавам от далече кога мрънка някоя фръцла и кога комплексиран простак
колко от 8те "музиканти" на сцената са били с шапки и ръкавици? щото аз виждам точно 1 такъв
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2013 17:28:14 отговори + 0 0
A-Я, не си ти този или тази, която ще ми казва дали да си изразявам мнението или не. Ясно?! Уж живеем в страна, където има свобода на словото, а пък някой като изкаже негативно мнение и то напълно обосновано, после веднага бива блокиран, в случая организаторите МОЕ. Не търпят градивна критика, това говори за комплексарщина. След като смяташ, че е нормално музикантите да излизат на сцената в зала с шапки, якета и ръкавици, значи имаш сбъркани представи за кое е нормално и кое не. И А-Я, не ме познаваш, така че гнусните епитети си ги запази за себе си, явно и възпитанието ти липсва. Ако на теб ти харесва да си в кочина по време на концерт, на мен не! То затова в България сме толкова зле след като такива като теб се задоволяват с мизерия и дори се радват на нея. Иначе мен не ме мисли, имам голяма база за сравнение за разлика от теб, за да имам претенции как трябва да бъде един концерт. Хайде със здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

А-Я 12.02.2013 04:41:27 отговори + 0 0
Концерта беше страхотен евала на организаторите! А колкото до комплексираната анонимка под мен-миличка малко ти е, такива като теб не трябва и на концерти да ги допускат! Гнусни мрънкалници!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.02.2013 02:15:44 отговори + 0 0
Възмутена съм от отношението на тези аматьори-организатори, наречени Most Of Evil Music. Бях написала коментар в страницата им във ФБ под една снимка от концерта без нападки, а съвсем в добрия тон, че концертът е бил страхотен, но условията в това мизерно хале "Фестивална" ужасни. Никъде не видях снимки от концерти, на които музикантите да са с ръкавици и якета на сцената, само в София беше така. Звукът също не беше на ниво. Отговориха ми, че нямало друга алтернатива и такива били условията в България. Преди малко влязох да разгледам страницата им и видях, че тези коментари под снимката са изтрити, а на мен вече не ми е позволено да пиша в страницата им, дори да им изпратя лично съобщение и да попитам защо е тази цензура при положение, че коментарът ми е бил в добрия тон. Комплексари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2013 11:04:25 отговори + 0 0
За колко души беше залата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен Станчев 9.02.2013 20:53:27 отговори + 0 0
Здравейте, пичове... На следващия ден след София гледах концерта в Букурещ, понеже съм от Русе и само 75 км... Както и да е. Но като гледам вокала, че и Слаш с какво зимни дрехи са, че и шапка и шал, ме е срам, че столицата ми е София, а не Букурещ. И залата в Румъния е комунистическа, но:
1. Всички бяхме по къс ръкав, имаше гардеробни, а Слаш беше по ризка, разкопчана отпред...
2. Залата се пукаше по шевовете, можете да видите сними в тубата или на румънския евентим, сайта за билети...
3. Като е рок и сме рокаджии, да не би да си караме колите с палтата или ако свириш на китара, как ще ти е по-удобно...
4. А тая помиярска зала в София, където пикаят всички гейчета и после хората сядат на пейките, няма да коментирам, там дори Дейвид Гилмор да дойде, няма да стъпя повече.
5. Звука, на който се насладихме в Букурещ, можете само да си мечтаете, просто великолепен, залата и нейното озвучение бяха превъзходни. Справка-интернАта...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Поздравче за Светлет 7.02.2013 20:46:15 отговори + 0 0
http://ika-to.blogspot.com/2013/02/blog-post.html Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Milena 7.02.2013 19:57:43 отговори + 0 0
забравих да си напиша неАнонимното име от вълнение в предния пост Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.02.2013 19:55:04 отговори + 0 0
Блога, който е пуснат отдолу и писанието му - ПОКЛОН пред автора, изтръгнал е всяка една моя дума и емоция! БРАВО, евалата, мамка им на всички тъпаци, на които им беше студено, ама...в сърцето! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

А-Я 7.02.2013 17:55:37 отговори + 0 0
Четете мръсни, гадни хейтъри!!! http://ika-to.blogspot.com/2013/02/blog-post.html Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Milena 7.02.2013 11:52:21 отговори + 0 0
http://abinitio-miray.blogspot.de/2013/02/apocalyptic-love.html Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Светлана Михайлова 6.02.2013 16:04:04 отговори + 0 0
Слаш беше прекрасен. Другите музиканти също. Страхотен концерт преживяхме. Само организаторите са за затвора, задето ни набутаха в тази ужасна зала.Едва ли Слаш ще иска да дойде пак в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.02.2013 13:52:49 отговори + 0 0
МОЕ ще пребъде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Milena 6.02.2013 10:42:39 отговори + 0 0
Niki - явно сме на една вълна!!!))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.02.2013 10:35:49 отговори + 0 0
Размазня пълна, само МоЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 6.02.2013 10:23:07 отговори + 0 0
Нечовешки концерт! Страхотна статия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Niki 6.02.2013 09:52:50 отговори + 0 0
@ Milena, защо написа моя коментар??? ВЕЛИКО ИЗЖИВЯВАНЕ, просто велико. Най-накрая след 20 години видях СЛАШ!!!! ЧОВЕЧЕ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Milena 6.02.2013 09:04:00 отговори + 0 0
Такаааа след като вече горе долу мога да си събера мозъка след 4ти и сядам да почета тук и коментари се чудя на всички, на които им е било студено и ПИТАМ АБЕ ХОРА ВИЕ НА КОНЦЕРТ ЛИ БЯХТЕ ИЛИ НА ОПЕРА? АЗ се съблякох по къс ръкав, бях най-отпред, не помня такова нещо като студ, след като Слаш и бандата стъпиха на сцена!!!!!!!!!!!!!!!!! Слаш, Майлс, Тод - велики! Грандиозни и истински, без излишно лигавене и др. Смачкаха ме от кеф, още съм без глас, поклон пред Майлс, този човек пее като в студио!!! Тод - уникален канадец. За Слаш - без коментар!
Равносметка - най-очакаванията лично концерт на живота ми, който ме превърна в най-щастливото същество на Планетата. Беше върха. Обичам ви!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.02.2013 08:28:12 отговори + 0 0
Кимбо, я се научи да пишеш първо бе *****..и на чий концерт си бил ти??!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.02.2013 01:21:12 отговори + 0 0
все пак този "организатор" не е от най-обичаните Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кимбо 6.02.2013 00:55:42 отговори + 0 0
Залата -пълна скръб и ледено студена, звукът- лош, замазан на мннго монети и кънтящ, а и публиката едвам около 3 000 човека- направо немога да повярвам,ч ене е претъпкана залата?!?
Пък и монг млако песни на Гънс изсвириха...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Новак Джокович 5.02.2013 20:54:09 отговори + 0 0
Роджър Федерер е моят Бог и учител! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

йоан 5.02.2013 20:07:03 отговори + 0 0
Преди концерта не бях ходил в тази зала и се чудех що толкова я хулят хората, какво толкова и има, ама вчера разбрах защо:д, но все пак концерта си беше върха и майл и басиста са много харизматични. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Дейв Гаан 5.02.2013 19:51:43 отговори + 0 0
Монти Бърнс смуче! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 19:03:06 отговори + 0 0
звука не беше толкова лош, а слаш и конспираторите си направиха големо шоу... тва е сега чистокръвен рок енд рол Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Монти Бърнс 5.02.2013 17:11:40 отговори + 0 0
@да - 2013-02-05 16:02:38

Майлс Дейвис не е просто чистокръвен британец, ами даже има аристократичен произход. От рода Уиндзор е. Далечен роднина на Елизабет Втора и Симеон Сакскобурготски. Неслучайно е озаглавил най-великия си албум "Kind Of Blue".
Не става въпрос за синята му кожа, както говорят злите езици, а за синята му кръв.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цъфтеж не приятен 5.02.2013 16:09:19 отговори + 0 0
Сигурно затова пише северноамериканци, а не американци - именно защото двама са канадци. Слаш може и да е роден в Англия, но е с американско гражданство, Майлс Кенеди си е чист американец, а за Майлс Дейвис - не знам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да 5.02.2013 16:02:38 отговори + 0 0
еее аз мислех че са южноамериканци...да не говорим че бай ти Слаш е роден в Англия и макар че е израстнал в САЩ, Майлс Дейвис си е чист британец, Тод Кернс - канада, Брент Фиц - също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


funeral frog 5.02.2013 15:42:47 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-02-05 14:43:59
Вкочених се от студ! Не можах да се насладя на концерта защото стоях обездвижен от студа! -15 ли беше вътре?

Анонимен - 2013-02-05 14:59:31
Не. Беше абсолютната нула по Калвин


уникално неМоЕ. на Гани концертите са си все така от едно време - прекрасна музика, напъхана в кочина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 15:36:54 отговори + 0 0
Айде стига вече! Като мумии ли сте седяли на концерта!
Това комунистическо хале как се топли? На коледния концерт на Милена да не би да беше топло?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 14:59:31 отговори + 0 0
Не. Беше абсолютната нула по Калвин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 14:43:59 отговори + 0 0
Вкочених се от студ! Не можах да се насладя на концерта защото стоях обездвижен от студа! -15 ли беше вътре? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тнт 5.02.2013 13:30:00 отговори + 0 0
Уж трудно се впечатлявам, но Майлс пя нечовешки добре.Дори и Лили Иванова на пълен плейбек не може да пее така.....

Чудя се и на Слаш.Защо нито гибсъна се запали,нито той припадна от свирене.Да беше си счупил поне един пръст...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Аксел, ама Фоли 5.02.2013 12:18:52 отговори + 0 0
Най-силно съм разочарован от липсата на Nothing To Say, но иначе шоуто беше много добро (изключваме очакваните отрицателни влияния на залата, респективно и звука).

Айде, ще се видим на Пол Гилбърт! =8-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 12:12:10 отговори + 0 0
Няма такива дръвници като MoE. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

old school 5.02.2013 11:55:51 отговори + 0 0
Здравейте на всички.Не бях на концерта но четейки се радвам че е станало яко. Един къс коментар по темата за залата , където съм гледал Purple и Foreigner в предишни години.Явно нещата не се променят. Знам, че удоволствието от музиката измества всичко останало, но!Господа промоутъри - през февруари отоплението не е ли задължителен елемент?Рокаджиите са търпеливо и толерантно племе,но май трябва един път да се обединят и да ви накарат да им върнете всички пари само заради подобно първобитно комерсиално отношение.Печелете но и уважавайте.Поздрави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 11:31:16 отговори + 0 0
Убийствен концерт! Гледал съм го и в Белград и мога да кажа, че тук свириха с много повече настроение и много по- сработено и музикантски. Нямаше нищо излишни. А Слаш доказа, че е велик китарист, продължаващ да създава качествен RnR. Дори факта, че не изсвири "Godfather theme" показва, че не залага на старата слава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 11:30:06 отговори + 0 0
МоЕ са номер 1 ще пребъдат! Чуйте какво ви пее радиоточката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Envy 5.02.2013 11:05:05 отговори + 0 0
Thanks, Sleazzzze - авторът на репортажа е блял.
Макар и допусната от невнимание, а не от незнание, грешката си е грешка. Поправена е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleazzzze 5.02.2013 11:00:45 отговори + 0 0
Аз поне не чух почти нищо от вокалите, не знам дали заради пищящите мацки около мен или просто щото беше кофти, но важното е, че Слаш отвя всички... Уникално свирене както винаги! А до автора на репортажа, да внеса лека поправка, Slither е от 2004, от "Contraband", чийто женски силует от обложката, между другото, беше татуиран на дясната ръка на Слаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 10:50:10 отговори + 0 0
Нищо не им е споменато, Анонимен. Това им е стандартният сетлист навсякъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2013 10:28:09 отговори + 0 0
Общо взето добър концерт, макар че озвучаването доста куцаше на моменти. Майлс Кенеди е чудесен вокалист, Слаш не го засенчва, по-скоро бих казал, че се допълват идеално. Можеха да си спестят 1-2 от песните на Гънс, но явно им е споменато, че тук това се котира. Подгряващите също се справиха добре, без лигавщини, по-приятни са от старите български рок "величия", които си мислят, че са хванали Господ за шлифера и са царе на самочувстието без покритие. Наистина беше студено и се изложихме пред музикантите с това, но пък хубавото е, че като цяло не се пушеше вътре с малки излючения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 5.02.2013 10:24:32 отговори + 0 0
Така си беше. Рокенрол! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Joey 5.02.2013 10:18:53 отговори + 0 0
Браво приятелю, страхотно ревю на концерта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голъм 5.02.2013 10:17:37 отговори + 0 0
На Слаш не му е било студено.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".