"Appetite for Destruction" на GUNS N' ROSES продаде 18 млн. копия в САЩ

25 сеп 2008, 08:01 ч. 183 / 1 3
пред./следв.
Класическият дебют на GUNS N' ROSES от 1987 г. "Appetite for Destruction" продаде 18 млн. копия в САЩ по данни на Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка (RIAA). В свеновен мащаб творбата е реализирала повече от 28 млн. бройки. Оригиналната обложка на албума (първото от двете изображения по-долу) се е сторила твърде брутална на някои продавачи, за това плочата бива предлагана и алтернативен артуърк, чийто дизайн първоначално е бил предвиден за татуировка, изобразяващ кръст и пет черепа за петимата членове на бандата.


още за:

Guns N' Roses


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Свободния 25.09.2008 20:19:24 отговори + 0 0
Беше хубаво време, когато излезе този албум....ех,младост... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 25.09.2008 12:11:05 отговори + 0 0
Албумът е класика! Винаги съм си мислел обаче, че оригиналната обложка е втората. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 25.09.2008 08:38:44 отговори + 0 0
"Оригиналната обложка на албума (първото от двете изображения по-долу) се е сторила твърде брутална на някои продавачи"
Мааааа, наистина тооолкова е брутална... ROFLMAO!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".