ARCH ENEMY планират концертно DVD, имат написани 7-8 нови песни

5 авг 2016, 22:12 ч. 604 / 2 0
пред./следв.

   Наскоро ARCH ENEMY анонсираха, че ще направят най-грандиозния концерт в историята си на фестивала "Wacken Open Air 2016". Изпълнението на групата е утре, 6 август, около полунощ. Днес музикантите дадоха пресконференция в прес-зоната на "WOA", на която в продължение на почти половин час отговаряха на различни въпроси. Най-важното е, че ARCH ENEMY ще издадат концертен албум/DVD/блурей, който ще обхваща последните около две години - след присъединяването на канадската вокалистка Alissa White-Gluz. Разбира се - ще бъде заснето и шоуто на Вакен. Същевременно групата вече пише нови песни и има готови седем-осем парчета, за чието композиране помага и последното попълнение в бандата - именитият китарист Jeff Loomis (екс-NEVERMORE).

   В програмата на живите излъчвания от "Wacken Open Air 2016" последен е именно концертът на ARCH ENEMY, така че той ще може да бъде гледан и онлайн в утрешния ден.

 

още за:

Arch Enemy


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".