ARCHITECTS OF CHAOZ се разделят с Paul Di'Anno

4 авг 2016, 12:53 ч. 797 / 8 3
пред./следв.

   Бившият вокалист на IRON MAIDEN Paul Di'Anno съобщава, че германските музиканти от последната му група - ARCHITECTS OF CHAOZ - са взели решение да продължат без него. Певецът обаче няма да ги остави да използват това име на бандата и ще го пази за себе си, като се надява да може да представи нов състав на AOC с музиканти от Бразилия догодина. "Довиждане, предатели", казва накрая Di'Anno на вече бившите си колеги.

   Както знаете, Paul Di'Anno все още се лекува от сериозни здравословни проблеми и е извън сцената за неопределен период от време. Наскоро вокалистът поне успокои феновете си, че няма рак.

 

architects-of-chaoz



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maiden 5.08.2016 15:42:37 отговори + 0 2
Каквото и да прави Диано ......все тая. Нищо стойностно не може да роди ,нито главата му,нито гласът му.Отдавна трябваше да се скрие и да размишлява на това какъв неудачник е!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BSF 4.08.2016 13:34:03 отговори + 0 0
Значи Brexit vol. 2? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 4.08.2016 13:10:53 отговори + 0 0
Как ще издава дебютен албул с АОС като вече издаде Тhe Leage of Shadows... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".