ARCHITECTS се разделят с китариста Josh Middleton

28 май 2023, 19:20 ч. 464 / 6 1
пред./следв.

   Британците ARCHITECTS обявиха, че се разделят с китариста Josh Middleton (SYLOSIS). От лагера на групата споделят, че запазват близките си приятелски отношения с него и добавят, че е изиграл ключова роля в тяхното възстановяване след смъртта на Tom Searle през 2016 г.

   По време на престоя си в ARCHITECTS Josh издаде заедно с тях два албума - "For Those that Wish to Exist" (2022) и "The Classic Symptoms of a Broken Spirit" (2023). Предстои да бъде обявено кой ще заеме мястото му.

   Напомняме ви, че това лято британците ще осъществят първия си концерт у нас в рамките на "Burgas Summer Live". Събитието ще се състои на 27 юли в гр. Бургас по инициатива на "Fest Team".

   Последните концерти на ARCHITECTS в текущия им състав се състояха на 27.04, 19.05 и 26.05 в съответно Нидерландия, Франция и Германия. В рамките на тези събития групата подгрява на американските метъл легенди METALLICA.

   Следва цялото изявление на ARCHITECTS относно раздялата с Josh Middleton:

С натежало сърце съобщаваме, че дойде краят на времето на Josh в групата. Постепенно разбрахме, че се налага да поемем по различни пътища, оставайки близки приятели.

Josh изигра ключова роля в оцеляването на бандата след като загубихме Tom. Показа ни как да запазим бандата по време на най-трудния период от съществуването ни. Винаги ще му бъдем благодарни за това.

Пожелаваме му всичко най-добро в бъдещите му начинания и препоръчваме на всички да следят за новия албум на SYLOSIS, който ще се появи по-късно тази година.






Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfaf 29.05.2023 15:00:23 отговори + 2 0
браво на Джош, отдавна това не е неговото място Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".