Гледайте новия видеоклип на DECEPTION "Never Ending Nightmare"

29 май 2023, 06:24 ч. 470 / 24 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Излезе първият видеоклип на група Deception! Клипът съпътства парчето, което е заглавният сингъл от предстоящия втори албум на групата - Never Ending Nightmare.

Ниско настроени китари, бързи барабани и тежки вокали се комбинират в цялостния Thrash/Groove звук, предоставен от бандата.

Визуализацията се осъществява благодарение на Николай Цветков и Ronin Cinema House, а виновници за смазващия звук са Любомир Георгиев и Емилиян Арнаудов от EXA Audio.

Песента е свободна за слушане в YouTube, а скоро и във всички други платформи.

......

Група Deception е перфектната комбинация между мелодични хармонии, тежки метъл рифове и масивни брейкдауни. Създадена е през август 2015 година от Николай Генадиев (бас и вокали) и Емануил Вълков (китара и бек вокали) в София, България.

Бандата стартира като дуо проект, но намира нови членове в лицата на Стефан Величков (барабани) и Георги Митрев (китара) през 2018 година. След тези промени бандата започва да взима участия на клубно и извън клубно ниво. Първият албум, който се появява на бял свят, е World of Blind през 2021 година.

След него бандата продължава със сингъла "Bad Luck" през 2022, който заформя истинския облик на музикалния стил на Deception!

През 2023 година издават и последния сингъл от предстоящият втори албум, наречен Never Ending Nightmare, както и дебютния си видео клип към него!
Десепшън са взимали участия във фестивали като "Тrap Fest", "Кasa Bira", "Sea of Black" и още много концертни участия в София, Перник, Бургас и Казанлък.

Подгрявали са и на група HERESY от Коста Рика в столичния клуб Live and Loud през 2022 година. Следва клубно участие заедно с група CHEMICIDE от Коста Рика отново в клуб Live and Loud на 02.06.2023.

 

deception band - ronin

още за:

Deception


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван Sky 29.05.2023 07:28:47 отговори + 3 0
Добро е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".