Арестуваха DECAPITATED в САЩ с обвинения в отвличане

10 сеп 2017, 08:24 ч. 2284 / 4 5
пред./следв.

   Всички членове на полската дет метъл банда DECAPITATED са били арестувани вчера, 9 септември, в Санта Ана, Калифорния след концерта им в града на предната вечер.

   Michael M. Lysejko, Waclaw J. Kieltyka, Rafal T. Piotrowski и Hubert E. Wiecek са обвинени, че са отвлекли жена след гостуването им в Спокан, Вашингтон на 31 август. Предполагаемата жертва се е оплакала в полицията на 1 септември. Тя е била сред публиката на концерта на DECAPITATED и THY ART IS MURDER. В момента музикантите са в областния затвор в Лос Анджелис и очакват да бъдат транспортирани до Спокан.

   DECAPITATED вече имат свой адвокат, който направи изявление по повода. Според него всяка история има две страни. Защитата разполага със свидители, които да докажат, че жената, твърдяща, че е била отвлечена, е отишла на концерта по собствена воля и си е тръгнала безпроблемно. Поляците са предложили да се предадат на властите още щом са разбрали за обвиненията, но не са получили отговор. Вместо това са били задържани няколко дни по-късно.

   Предстои развръзка на скандала. Ние очакваме DECAPITATED отново в България, при това - в компанията на KREATOR и DAGOBA. Шоуто им ще се състои на 24 януари 2018 г. в София (поръчай билет онлайн).

 

decapitated

още за:

Decapitated


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jane Doe 15.09.2017 13:05:05 отговори + 0 0


"As there is uncertainty regarding a timeline for prospective proceedings and out of respect for fans and promoters, due to the severity of the claims, we have cancelled all planned touring."

Отворих и страницата на събитието, вече е прекръстено на Kreator, Dagoba +1 tbc I Live in Sofia, January 2018
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jane Doe 15.09.2017 12:36:39 отговори + 0 0
Някаква друсалка, друг път.
Така само един жалък комплексар би могъл да се изрази.
На този принцип Decapitated са потни, миризливи метъли , неможещи да си намерят момиче по нормалния начин.
Без обиди просто.
Преди да знаем всички факти и съдът да се произнесе, всички е най-добре да си мълчим.
И аз съм фен на групата и не ме грее дали са го направили или не.
Стига да правят добра музика и за в бъдеще, ще ги слушам.
Не ми е притрябвало да знам що за хора са , нито пък да се ровя в личното
им пространство.




Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheRedLotus 10.09.2017 12:56:36 отговори + 7 5
Смятай колко кила трябва да е тая, че да се налага четирима мъже да я мъкнат до тур буса.

Но сериозно, почти съм сигурен че тая е някаква друсалка, която е решила да натопи групата. Дано на Vogg и компания им се размине бързо и без големи щети.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 10.09.2017 13:54:41 + 10 0
Виж сега, за да отвлечеш някой съвсем не е задължително да го метнеш на гръб и да го носиш. Дори повече отвличания стават без жертвите да бъдат носени на гръб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 10.09.2017 09:05:03 отговори + 22 1
Срамота! 4-ма мъже не са могли да задоволят 1 фенка и тя сега им отмъщава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".