ARMORED SAINT издават концертен албум с PledgeMusic-кампания

10 ное 2016, 18:50 ч. 378 / 1 1
пред./следв.

   Американската хеви метъл банда ARMORED SAINT стартира кампания в "PledgeMusic" за финансиране нов лайв албум, озаглавен "Carpe Noctum". Това ще е първо официално концертно издание на групата от 1989 г. насам. Материалът за бъдещия диск е записан по време на изпълнение на групата на фестивала "Wacken Open Air 2015". Ето списъка с песни и обложката:

01. Win Hands Down (Live)
02. March Of The Saint (Live)
03. Stricken By Fate (Live)
04. Last Train Home (Live)
05. Mess (Live)
06. Aftermath (Live)
07. Left Hook From Right Field (Live)
08. Reign Of Fire (Live)

 



още за:

Armored Saint


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чичо Скрудж 10.11.2016 19:02:07 отговори + 0 2
Да бе да. Ще им дам пари за 8 лайв песни. Ама друг път! Много тънко се опитват да минат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".