ARTERY и УИКЕДА с общо турне в седем български града

15 мар 2010, 08:01 ч. 375 / 10 5
пред./следв.
ARTERY и УИКЕДА ще предприемат съвместно клубно турне в началото на април. То ще обхване седем български града в поредицата София, Пловдив, Сливен, Габрово, Бургас, Варна и Стара Загора. Обиколката стартира на 31 март от столицата и приключва на 6 април. Проектът се осъществява със съдействието на "Jack Daniel's", "Tuborg" и "Строежа".
   Трима от членовете на ARTERY пристигат специално от Холандия, докато фронтменът Янко Бреков е твърдо в България от половин година насам. Както вече е достатъчно известно у нас, той и бивши участници в групата разработват успешно сравнително новата си формация THE POMORIANS. Именно те бяха в партньорство с УИКЕДА при последното, така наречено, Коледно турне, когато изпълниха клубовете до краен предел. Любопитен факт е, че в състава на ARTERY, освен Хуби Хубенов (бас) и Мена Хубенов (китара), на барабаните ще се включи Васил Вутев-Васето от ПИРОМАНИЯ.
   Билетите за концерта на двете групи в София ще се разпространяват през мрежата на Ticketstream.bg - вериги магазини "Офис 1", "Техномаркет", "М-Тел", "На Тъмно", "Orange", "Строежа". Предварителната продажба стартира на 15 март, понеделник, с цена от 12 лв., а в деня на събитието и на място - 15 лв. Конкретният лайв ще се състои в новия "R.B.F." клуб, който се намира в кв. "Хаджи Димитър", читалище "Иван Вазов". Клубът разполага с перфектно озвучаване и солидна сцена. Броят на билетите ще бъде ограничен до 250.
   В останалите шест клуба пропуски ще се продават единствено на входа в съответните дни.

   Ето точните дати и места:
ARTERY & WICKEDA
"Bulgarian Club Tour 2010"

31.03 - София, 20:00 ч., клуб "R.B.F."
Билети: 12/15 лв.

1.04 - Пловдив, 22:00 ч., клуб "Lollipop"
Вход: 10 лв.

2.04 - Сливен, 22:00 ч., клуб "Тангра"
Вход: 7 лв.

3.04 - Габрово, 24:00 ч., клуб "Faces"
Вход: 8 лв.

4.04 - Бургас, 22:00 ч., клуб "Bizarre"
Вход: 10 лв.

5.04 - Варна, 21:00 ч., "Морско Казино"
Вход: 8 лв.

6.04 - Стара Загора, 22:00 ч., клуб "Jam"
Вход: 10 лв.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.03.2010 20:34:46 отговори + 0 0
това да обвиниш някой в България, че свири нещо, което не е чалга за кинти ми се струва меко казано безумно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хгладх 15.03.2010 19:33:28 отговори + 0 0
Абе преди години нямаше толкова интерес на Артери към България, имаха си изяви на други места, но сега явно пак сме модерна дестинация за компанията. Не съм скептичен, вероятно ще посетя и концерти от турнето, както съм посетил и концерти на Помориънс. Просто коментирам, в никакъв случай не злонамерено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mr.Tenev 15.03.2010 18:53:07 отговори + 0 0
Ей най накрая ще видя Artery Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.03.2010 17:49:47 отговори + 0 0
Е, ти пък. Артерия всяка година идват по веднъж за няколко лайфа и затова е ценно да се гледат. Помориънс пък са супер весели и са от малкото групи, които успяват да изкарат пари от концертите си, защото си има доволно публика. Не е нужно да се гледа на всичко толкова скептично и със съмнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хгладх 15.03.2010 17:25:00 отговори + 0 0
Явно голям глад ги гони пичовете, първо като Поморианс циркулират вече една година из България, сега и останалите идват от Холандия да се поразходят. Кризата не прощава. Интересното е, че като Поморианс свирят песни на Артери, като Артери сигурно ще свирят песни на Поморианс... и всички са доволни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".