AS I LAY DYING пуснаха видеодискусия относно завръщането си

17 юни 2018, 12:27 ч. 988 / 4 1
пред./следв.

   Преди седмица AS I LAY DYING се завърнаха в класически съставTim Lambesis - вокали, Jordan Mancino - ударни, Phil Sgrosso - ритъм китара/беквокали, Nick Hipa - соло китара/беквокали и Josh Gilbert - бас/чисти вокали, представяйки официалния видеоклип към новата си песен "My Own Grave". Дали и кога може да се очаква нов дългосвирещ албум все още не е ясно.

   Както знаете, групата преустанови дейността си през 2013 г., когато Tim Lambesis беше арестуван с обвинение в заговор за убийството на съпругата си. През май 2014-а той бе осъден на шест години затвор. След като излежа по-малко от половината от присъдата си, Tim бе преместен в изправителен дом за възрастни с лек режим в края на 2016 г. През миналия декември Lambesis  се извини на бившата си съпруга и децата им, заявявайки, че вината за случилото се е само негова.

   Снощи, 16 юни, бандата изнесе реюниън концерт в "Soma Sidestage", намираща се в Сан Диего, щата Калифорния. Освен това, AS I LAY DYING пуснаха 31-минутна видеодискусия, в която открито обсъждат житейския път, през който преминаха от преустановяването на дейността си, а и преди това, до скорошното им събиране.

   В по-голямата част от емоционалната видеодискусия, която може да видите чрез плейъра по-долу, Phil, Josh, Jordan и най-вече Nick, говорят за ефекта, който действията на Tim са имали върху животите им и какво ги е накарало да вземат решението да се съберат отново. Освен това, музикантите обсъждат бъдещето на групата, както и нещата през които тепърва ще преминават като личности и хора на изкуството.

още за:

As I Lay Dying


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


FFF 18.06.2018 10:24:01 отговори + 1 0
Пускам сълза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".