AS I LAY DYING ще издадат новия си албум "Shaped by Fire" през септември

16 юли 2019, 21:31 ч. 404 / 3 0
пред./следв.

   По-рано днес уебсайтът на германския лейбъл "Nuclear Blast" публикува за кратко информация за предстоящия албум на завръщането на AS I LAY DYING. Страницата бе премахната, но не и преди част от съдържанието и да "изтече" в мрежата.

   Към момента се знае, че творбата ще носи името "Shaped by Fire" и ще излезе на 20 септември. Ето и списъка с песни:

01. Burn To Emerge
02. Blinded
03. Shaped By Fire
04. Undertow
05. Torn Between
06. Gatekeeper
07. The Wreckage
08. My Own Grave
09. Take What's Left
10. Redefined
11. Only After We've Fallen
12. The Toll It Takes


   Това ще бъде първи албум на AS I LAY DYING след излизането на фронтмена Tim Lambesis от затвора. Музикантът бе лишен от свобода за около две години и поливина, след като бе уличен в опит да наеме убиец, за да ликвидира съпругата му, с която от по-рано бе разделен. Lambesis се призна за виновен и посочи като оправдание странични ефекти върху психиката му от приемането на анаболни стероиди и вманиачаването му по бодибилдинга.

 

още за:

As I Lay Dying


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".