INSOMNIUM обявиха детайлите за предстоящия си албум, анонсират нов китарист

16 юли 2019, 20:02 ч. 655 / 6 2
пред./следв.

   Финландската дарк/дет метъл група INSOMNIUM, която гостува в България през март 2018 г., определи "Heart Like a Grave" за заглавие на новия си студиен албум, насрочен за издаване на 4 октомври от "Century Media Records".

   Продуцент на творбата е Jens Bogren. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката.

   Същевременно INSOMNIUM анонсират присъединяването на трети китарист към състава им в лицето на Jani Liimatainen (екс-SONATA ARCTICA, CAIN'S OFFERING, THE DARK ELEMENT). Този ход се е наложил, тъй като Ville Friman няма да може да съчетава непрекъснато ангажиментите си с групата и работата си като лектор в университета на Йорк.

   Траклистът на "Heart Like a Grave" е както следва:

01. Wail Of The North
02. Valediction
03. Neverlast
04. Pale Morning Star
05. And Bells They Toll
06. The Offering
07. Mute Is My Sorrow
08. Twilight Trails
09. Heart Like A Grave
10. Karelia

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 17.07.2019 18:13:14 отговори + 2 0
Insomnium правят страхотна музика и силни концерти, макар и да са по-трудни за слушане и възприемане. Изобщо не се е набутал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 17.07.2019 13:42:10 отговори + 1 4
Къде пък се набута Яни...Нищо общо с неговата прекрасна музика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".