AS LIONS с Austin Dickinson представят ново лирик-видео

9 юни 2016, 18:00 ч. 1157 / 2 3
пред./следв.

   AS LIONS е базирана в Лондон британска хард рок група, в която като вокалист участва синът на фронтмена на IRON MAIDEN Bruce Dickinson - Austin Dickinson. Бандата ще издаде дебютното си EP по-късно през годината чрез "Better Noise Records". По-долу ще намерите официалното лирик-видео към една от песните в мини-диска - "White Flags".

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Обективност 10.06.2016 11:49:36 отговори + 1 0
Абе, не е толкова зле. Биват, не дразнят поне, синчето се старае. А то си е ясно, че татко ще помага, огромната част от родителите, имащи позиция в някое поприще, гледат да помагат на отрочетата и да ги бутат натам. О една страна, наистина ще получават повече медийно внимание заради Дикинсън младши, отколкото далеч по-заслужили банди, но от друга, едва ли не момчето не може да бъде оценено само по себе си, защото всеки си казва: "Аха, синът на Брус Дикинсън, връзкарче, работата е ясна". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 9.06.2016 18:59:53 отговори + 8 3
Дразни ме, че подобни връзкарчета биват отразявани - би трябвало да им се обърне внимание чак след като направят нещо значимо, не когато решат да се опрат на името на мама или на татко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 9.06.2016 18:29:33 отговори + 6 2
*pukе* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".