Асен Блатечки с главна роля в новия клип на КИКИМОРА

6 апр 2021, 06:36 ч. 827 / 9 4
пред./следв.

   Групата на Николо Коцев КИКИМОРА ще издаде новия си студиен албум "Dirty Nails" през следващия месец.

   Бандата току-що завърши снимките на видеоклип към откриващото парче от творбата - "Bogeyman". Основна роля в него има известният актьор Асен Блатечки. Своя принос са дали и фенове на бандата, както и трима рокери със своите мотоциклети. Самият клип ще бъде показан на публиката съвсем скоро.

   Блатечки има и предишни изяви с рок банди. Той участва във видео на SEVI и режисира клип на Б.Т.Р. Играе и във филма "Бензин", в който специален гост е фронтменът на GODSMACK Sully Erna.

 


Снимка: Иво Канин



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ревматизъм 7.04.2021 11:56:53 отговори + 6 0
"Кривящият се" Блатечки във видео на групата с най-рециклирана, изсмукана от пръстите музика в България. Единственото логично обяснение е, че Николо Коцев се е ангажирал с някакъв еко активизъм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 6.04.2021 10:12:15 отговори + 0 0
Всъщност Блатечки може да направи добре не само този образ ("Съдилището", "Посоки"), но явно и на него, и на режисьорите така им е по-лесно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 6.04.2021 09:09:25 отговори + 6 3
Ще кандидатства ли за Оскар с тази роля? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 6.04.2021 09:14:04 + 4 3
Не. За Оскар не се кандидатства. Предлагат (номинират) те Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".