Jon Schaffer може да сътрудничи на властите в разследването на бунта в Капитолия

6 апр 2021, 06:53 ч. 1156 / 1 18
пред./следв.

   Според "Buzzfeed News", китаристът и лидер на ICED EARTH Jon Schaffer в момента преговаря с властите, за да сключи сделка за сваляне/намаляване на обвиненията срещу него за участието му в атаката над сградата на американския конгрес Капитолия на 6 януари тази година.

   Съобщава се, че Schaffer е готов да сътрудничи на разследването, за да бъде оневинен. "Buzzfeed" са се сдобили със случайно "изтекли" съдебни документи, в които след това частта за евентуално споразумение е била заличена. Така че повече информация по този въпрос за момента не е налична.

   Срещу Jon има отправени шест обвинения - за нахлуване в сграда на държавна институция, участие в погром и физическо насилие срещу охраняващите полицаи и др. Той бе екстрадиран от родния си щат Индиана във Вашингтон, където очаква да бъде гледано делото му. Адвокатите на китариста вече направиха няколко неуспешни опита да го освободят. Защитата твърди, че след нахлуването на протестиращи Schaffer е престоял в сградата на Капитолия по-малко от една минута, както и че не е проявявал агресия, нито извършвал насилие срещу полицаи и др. служебни лица. Развръзката предстои.

 

още за:

Jon Schaffer


Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


не знам 8.04.2021 17:25:25 отговори + 166 197
Знаех си, че сте бавноразвиващи се, ама чак пък толкова. Или тези дето ви подават репликите са такива. Все едно може и те, и вие

И за два дена това ли измислихте? Ако някой е убил човек не е убиец, а е "достоен мъж" и "не е убиец". Така както да пее пред полицията не е предателство. А да прекъснеш бизнес взаимоотношения с доказан престъпник е "предателство".

Само че няма кой да ви се връзва вече. Просто поредния тръмповски балон пълен със сгъстен въздух се спука мощно.

А Локито показва и върховно невежество по отношение "говорещите мъртви" както е е характерно само за "върховни" представители на "висшата раса".

Знаете ли защо белите супремасисти в САЩ нямат голяма популярност. Защото са само бели. Да твърдиш, че си по-висш, а да имаш мозък на едноклетъчно просто не е върви
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 7.04.2021 23:49:36 отговори + 189 155
Не спряхме да му ядем краката на този човек. Съдът ще определи вината му. Джон ще си изтърпи наказанието и ще се върне при приятелите си, които не са се разграничили, независимо от това дали одобряват или не това което е направил. Има и такива приятели- остават с теб в каквато и каша да се забъркаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 8.04.2021 17:29:59 + 158 195
Ама моля ти се. Ти му яж каквото искаш. Явно искаш. Само не даде отговор на собствената си реплика. Зададох ти съвсем нормален въпрос. Ти каза "ако е осъзнал, че е престъпил закона".
Въпросът е - Не го ли е осъзнавал, когато го е правил (странно как), а го е осъзнал след 3 месеца в затвора. Отговори моля.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 9.04.2021 00:20:09 + 192 153
Предполагам, че се е осъзнал още когато се е предал. И не казвам, че не трябва да отговаря за необмислените си действия. Ще го осъдят, ще си изтърпи наказанието и ще продължи. Да не би да е първият, който си има вземане даване със закона!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 9.04.2021 04:21:06 + 160 196
Ясно. Следователно не е осъзнавал какво върши, когато го е вършил.
Тогава казусът е много лесен. Може да пледира временна или постоянна невменяемост.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 7.04.2021 18:59:22 отговори + 202 189
Да сътрудничи на разследването не го прави предател!Пиша тук защото има един "не знам"който иначе ще ослепее от секс на ръчна...88.Да живее г-жа не знам...A.H. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Loki 7.04.2021 11:47:52 отговори + 204 177
Някои прости хорица отново показват идиотизма си и че вместо мозък имат паяжини в кратуните си. Джон е един достоен мъж, за разлика от тези негови "приятели", които го изоставиха и за разлика от жалките смешници, които пишат тук някакви измислици и безсмислици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 7.04.2021 09:55:45 отговори + 174 204
И в допълнение. Със сигурност много от вас помнят какви високопарни приказки ръсиха няколко хора тук. То не бяха едни "висши", "достойни", "мъжки" постъпки и т.н. Едно отстояване на върховна позиция и т.н. Всичко си седи черно на бяло.
Всички дето се разграничиха от Шейфър бяха заклеймени като "предатели". Лейбълите дето го разкараха - също.
И сега, когато Шейфър се оказва като най-низкия плъх, който пее на полицията (класически предател) - какво става? ПатрЕотчетата мълчат като риби. Подбъзикнах ги в съседна статия - веднага отговориха. Тука цял ден ни дума, ни вопъл ни стон.

Не човек а желязо, просъскал агент провокатьор.
Тихо мъртвият казал - не, наци т*пигьоз....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Loki 7.04.2021 19:31:00 + 199 167
Мъртвите могат да говорят? Ах, наистина ли? Благодаря ти, че ме просветли, в момента съм най-щастливия мъртвец на света!
Поздрави от отвъдното.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 7.04.2021 09:10:50 отговори + 195 163
Ако Джон е осъзнал, че е престъпил законите е логично да сътрудничи на разследването.
Оставам фен на Iced Earth.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 7.04.2021 09:47:40 + 166 203
Така е. Но кога имаш предвид да го е осъзнал? Сега / едва наскоро ли да го е осъзнал?
Това предполага, че нахлуваш в сградата на парламента си, конфронтираш се с охраната, най-малкото ако ти не го правиш си заедно с хора, които чупят, вандалстват и заплашват със саморазправа полицаите.
И тогава не осъзнаваш, че престъпваш закона. След три месеца в затвора изведнъж ти просветва.
Ами то това значи, че Джон не е Джон, а най-обикновен Мунчо. Като представителите на "висшата раса" тук
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

юхуу 6.04.2021 21:27:35 отговори + 172 206
Ще помага я! Иначе ще свири на черни грифове в затвора... Там много ги обичат тея с конфедеративните флагове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедовото 6.04.2021 10:52:01 отговори + 210 172
Ама много радват някои от лешниците, които коментират. Откъде знаете, че той е имал намерение да "упражнява физическо насилие над полиция" и подобни? Че и после щял да си предаде "хайката" Ще мине съдебният процес и всичко ще светне - кой кого предал, защо и тн. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 6.04.2021 11:34:11 + 179 212
Сериозно? Само това ли измислихте? Откъде съм бил знаел, че той щял нещо си. Отникъде. И гледам какво се случва, а то е от весело по-весело, а не гадая какво е щяло да се случи.

Но само това ли измислихте? Без високопарни приказки за чест и слава и колко е велик Шейфър, като се оказва очевидно не само предател, а и страхливец
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 6.04.2021 10:21:31 отговори + 190 219
А такааааа! Така! Така, така, така! По-хубаво от това не можеше да стане
Я да видим сега всичките "умници", "герои", "висша раса", "интелекти" и "принципни" смешници какво ще говорят

Тези, които наричаха Ханзи Кюрш и останалите от Iced Earth "предатели", защото се разграничиха от явно загубилия ума си Шейфър. Не, те не са предатели.

ЕТО ТОВА Е ПРЕДАТЕЛ!
Да те арестуват и да сътрудничиш на разследването, за да ти намалят присъдата или да те пуснат. ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО!

Това показва и че Шейфър колкото и да е обезумял, не е съвсем оглупял и не му се гние в затвора за някакви си "принципи" и "идеали", които така убедено и мъжи обяснява в онова интервю

Благодаря ти Джон! Благодаря ти Шейфър! Че навря всички тукашни "умници", "разбирачи" и "велики" патрЕоти там, където Слънцето не огрява.

Тенк Ю!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfasf 6.04.2021 12:19:34 + 212 171
Тоя какво се е разгорещил, dude get a life Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 6.04.2021 12:22:59 + 193 231
А ти какво си се загрижил за мен?
Get a life!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 6.04.2021 07:36:41 отговори + 182 211
Каква е мечтата на всеки загорял затворник-рецидивист? Да разшири кръга на приятелите си.

Та, Джон ако не иска след като излезе от затвора да има един необичайно широк "приятелски кръг", по-добре да почва да пее на разследващите. Ще бъде забавно да натопи още надценени рок-звезди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".