ASKING ALEXANDRIA може би ще вземат украински вокалист

27 яну 2015, 13:10 ч. 889 / 3 1
пред./следв.

   Според уебзина AP.com, ASKING ALEXANDRIA може би ще вземат украинския вокалист Denis Shaforostov, пял в местната метълкор банда MAKE ME FAMOUS, по настоящем основал нова група - DOWN & DIRTY. За това решение се изтъкват редица основания - сходства на стила на MAKE ME FAMOUS и ASKING ALEXANDRIA, дори първите са обвинявани, че копират по-именитите си колеги; също така, че DOWN & DIRTY и ASKING ALEXANDRIA имат договор с един и същи лейбъл - "Sumerian Records". Най-сетне се споменава и двусмислено съобщение на Shaforostov в "Instagram", което накратко гласи, че все някога ти излиза късметът, публикувано един ден преди Danny Worsnop да напусне английските си колеги.

   Както вече ви съобщихме, преди броени дни Worsnop се оттегли от ASKING ALEXANDRIA след осем години съвместна работа.

 

denis-shaforostov



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Voivod 27.01.2015 15:36:41 отговори + 3 3
Да не попаднат на сепаратист само че... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".