ASSASSIN ще влязат в студио през януари

10 ное 2006, 09:24 ч. 97 / 3 2
пред./следв.
Реформираните немски трашъри ASSASSIN ще влязат в студио през януари 2007 г., за да запишат своя четвърти албум, който се очаква следващата пролет. Между 20 април и 10 май групата ще предприеме европейско турне.

още за:

Assassin


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


akne_and_komedons 10.11.2006 14:14:31 отговори + 0 0
е друго си е да си пуснеч FALLING FOREVER и да дивееш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 10.11.2006 12:56:49 отговори + 0 0
явно им харесва да за си записват ей така или си имат студио пичовете. кой си купи последното им изпънкаряло произведение незнам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".