CRADLE OF FILTH подготвят за издаване песни останали от "Thornography"

10 ное 2006, 11:26 ч. 124 / 1 5
пред./следв.
Според официалния сайт на CRADLE OF FILTH, наскоро групата е посетила отново "Backstage Studios" с продуцента Andy Sneap, за да довърши миксирането на няколко парчета, останали от записите на последния им албум "Thornography" (поръчай). Песните ще бъдат издадени следващата година. Тук можете да видите снимки от студиото.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mayhem_666 15.11.2006 20:06:06 отговори + 0 0
Пич, за съжаление си дявоски прав. Навремето Cradle ми бяха една от любимите блек групи ама сега не са блек метъл въобще а някакъв готик-дарк с екстремни вокалчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 15.11.2006 02:03:09 отговори + 0 0
Само като си помисля преди (по времето на Vampire до Midian) кви звезди бяха Cradle, а сега само с насмешка човек може да се опита да чуе поредното албумче. Но ако не го чуе, спокойно - догодина ще има нов може би още по изчерпан Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VAMPIRE DEL A NOC 12.11.2006 22:34:15 отговори + 0 0
Просто едни застъряващи готик-звезди,който навремето пожънаха бурен успех с техният вампирико-готически имидж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2006 22:11:09 отговори + 0 0
Че какво им има, та да не се слушат ? Че вече не са як блек метъл? Много хора никога не са ги възприемали така и сега им се кефят, или просто не са trve блек метъли и харесват хубавата мрачна музика. Или само мрачна или само музика, ако не вярвате, че е хубава и мрачна :Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Harpy 10.11.2006 20:28:21 отговори + 0 0
Ужас... Наистина ли още някой ги слуша?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".