"Atlantic Records" съдят двама от членовете на STONE TEMPLE PILOTS

13 юни 2008, 07:41 ч. 314 / 9 2
пред./следв.
"Ройтерс" съобщава - лейбълът в състава на "Warner Music Group Corp" "Atlantic Records" е подал съдебен иск срещу двама от членовете на STONE TEMPLE PILOTS с обвинение, че се опитват да прекратят предсрочно договора си с компанията. Вокалистът Scott Weiland и барабаниста Eric Kretz са заплашили да спрат да изпълняват условията на договора, освен ако "Atlantic" не направят съществени промени в него. В отговор на това лейбълът е завел дело и настоява, че групата, която е записала вече шест албума за "Atlantic", трябва да направи седми, както и още два, ако от компанията поискат това.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.06.2008 12:04:11 отговори + 0 0
Лейбълите трябва да са по-гъвкави и да бъдат либерални към музикантите си ако искат да ги запазят.Вече има изпълнители,които се справят добре и без да имат музикален лейбъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 13.06.2008 10:27:15 отговори + 0 0
ми да ги съдят!! навремето да са чели и да са мислили като подписват.сега отворени станаха.явно не им стига за дрога,че известни станаха и по-скъпичко им излиза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".