Вижте снимки от концерта на Mark Knopfler в София

13 юни 2008, 01:01 ч. 363 / 11 3
пред./следв.
След изключителния репортаж (прочети) от провелия се на 11 юни концерт на Mark Knopfler, който "Metal Katehizis" публикува и който накара мнозина неприсъствали на събитието хора да го съпреживеят, можем да ви покажем и няколко висококачествени снимки от шоуто, любезно предоставени от организаторите "Sofia Music Enterprises". Стана ясно и че непосредствено преди концерта мистър Knopfler и групата му са имали импровизирана среща с министъра на културата Стефан Данаилов и директора на НДК Христо Друмев, на която дори музикантите са изпълнили акустични версии на свои песни. Тази среща е била и причината за близо едночасовото закъснение, с което започна събитието.







Всички снимки © Sofia Music Enterprises


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Славина Иванова 17.06.2008 00:36:23 отговори + 0 0
Снимките са страхотни!! Благодаря!! Искам да направя само едно малко уточнение. Забавянето на концерта не беше заради срещата на Mark Knopfler с българските VIP гости. Всички видяхме, когато ни пуснаха, че сцената още не беше готова - осветителите проверяваха прожекторите, настройваха се китарите и т.н. Причините за забавянето могат да се прочетат на сайта на Гай Флетчър - един от музикантите, "дясната ръка" на Марк - камионите с техниката им са били задържани на голяма опашка на Българо-Сръбската граница и подготовката на сцената е започнала с много часове по-късно...Ето линка:

http://www.guyfletcher.co.uk/cms/index.php/page/11th%20June%20-%20Sofia%20-%20Culture%20Palace
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 13.06.2008 21:52:29 отговори + 0 0
а аз да ритам къде са тези от apocalyptica, то стана бахти забавянето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hendy 13.06.2008 11:19:02 отговори + 0 0
е тва вече са готини снимки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".