AUSTRIAN DEATH MACHINE подготвят третия си албум

20 фев 2013, 09:26 ч. 165 / 5 3
пред./следв.
Страничният проект на Tim Lambesis от AS I LAY DYING, вдъхновен от Арнолд Шварценегер - AUSTRIAN DEATH MACHINE - ще издаде третия си албум, озаглавен "Triple Brutal", в близко бъдеще. По-точно - когато се съберат достатъчно средства от феновете, готови да платят предварително за творбата. На този адрес тече кампания за ранни поръчки на "Triple Brutal", като се предлагат и пакети с различни екстри. Хуморът, който е неизменна част от ADM, не е забравен. Пакетите започват от 10 щатски долара и достигат до... 1000, 1500 и даже 5000 долара! За 1000 долара можете да прекарете цял ден с бандата в студиото, за 1500 - да запишете гост-вокали в албума, а най-скъпият пакет осигурява "татуировка на вашите инициали на задника на Tim, плюс вечеря след това, за да се отпразнува".
   
AUSTRIAN DEATH MACHINE is back!
AUSTRIAN DEATH MACHINE Triple Brutal


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Conan 20.02.2013 23:37:10 отговори + 0 0
To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.02.2013 23:08:58 отговори + 0 0
CONAN WHAT IS BEST IN LIFE? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.02.2013 13:55:06 отговори + 0 0
Yeahhh!! \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".