RP BAND представят дебютния си сингъл на 21 февруари

20 фев 2013, 09:07 ч. 212 / 2 2
пред./следв.
Столичната група RP BAND е записала дебютния си сингъл и ще го представи на 21 февруари в бар-клуб "Adams". Концертът стартира в 20:30 ч., специални гости са ВРЯВА и АВАТАРИТЕ. RP BAND свирят авторска музика, изпълнена на български език и "вдъхновена от класически метъл образци". Основни членове на групата са създателят й Емил Димитров – барабани, текстове; Ивайло Динев – китари, бас, композиции, аранжимент (ТРОТИЛ) и Веселина Томова – клавишни. В записите на сингъла гостуват Мария Диез – вокали (RAMPART) и Владимир Андронов – бас. Към песента е заснет видеоклип, чийто режисьор е Боян Карамфилов. На по-късен етап ще бъде обявена и неговата онлайн премиера.
http://www.katehizis.com/info/images/rp band

още за:

Rp Band


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 21.02.2013 13:56:04 отговори + 0 0
Нисъзнаи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.02.2013 15:45:41 отговори + 0 0
Дали Владимир Андронов е този чернокос металист, за който си мисля? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".