"Avant-Garde Metal Night" в "The Black Lodge" на 22 май

20 май 2014, 10:01 ч. 165 / 7 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вечерта на 22 май (четвъртък) в "The Black Lodge" ще бъде посветена специално на онези фенове, които ценят свободния творчески дух в рамките на любимата си музика и желаят да подгреят подобаващо за предстоящия концерт на VULTURE INDUSTRIES, DORDEDUH и BLUTMOND.

В плейлиста сме подготвили още парчета на BLUT AUS NORD, DEATHSPELL OMEGA, PESTE NOIRE, SIGH, <CODE>, THE MEADS OF ASPHODEL, AKERCOCKE, IHSAHN, DODHEIMSGARD, ARCTURUS, MANES, VED BUENS ENDE, SOLEFALD, SECRETS OF THE MOON, FARSOT, THY CATAFALQUE, DODECAHEDRON, NACHTMYSTIUM, NEGURA BUNGET и други музиканти без граници.

Началото е от 21 часа, входът - свободен. Двама от посетителите в бара ще спечелят от традиционната ни томбола покани за събитието, което ще се проведе на 28 май в клуб "8th Ball".

 

още за:

The Black Lodge


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


сафрид 22.05.2014 10:46:56 отговори + 0 0
Yess, Thy Catafalque, там съм :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зле 20.05.2014 14:09:44 отговори + 0 0
Глупости! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lucious 20.05.2014 10:38:02 отговори + 0 0
Яко ... До сега не е имало такова парти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 20.05.2014 10:31:15 отговори + 0 0
E, a кажете сега къде правят такива яки тематични вечери като в Ложата?! Хората са в час и могат! На другите клубове, барове и всякакви (псевдо)рок-заведения им дай комерсия и досадни и еднакви банди и парчета! Евала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".