Австралийският фестивал "Soundwave" се отменя заради слаби продажби

17 дек 2015, 13:21 ч. 683 / 8 4
пред./следв.

   Австралийският фестивал "Soundwave" е доста далеч от традиционните дестинации на българските фенове, но събитието периодично влиза в новините ни заради интересни обстоятелства, свързани с него. Последната сензация около "Soundwave" бе слухът за евентуално събиране на GUNS N' ROSES в класически състав на фестивала догодина. Той бе бързо опроверган от организаторите още през август. През 2016 г. "Soundwave" бе насрочен за края на януари, като се планираше той да се проведе в период от три дни в три града. Основните участници бяха DISTURBED, BRING ME THE HORIZON, THE PRODIGY, BULLET FOR MY VALENTINE, DEFTONES, PUBLIC ENEMY и др.

   Сега идва новината за отмяна на фестивала заради слаби продажби - малко повече от месец преди началото му. Организаторът AJ Maddah благодари на феновете за подкрепата през последните 12 години и споделя, че би му се искало краят да е по-добър, но такива са реалностите. Респектвино, на този етап, не се предвижда бъдещо възраждане на "Soundwave". Maddah разкрива и че е се опитал да осигури реюниън на RAGE AGAINST THE MACHINE за изданието догодина, но без успех.


още за:

SoundwaveAj Maddah


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 18.12.2015 07:59:38 отговори + 3 1
Ами с такива групи как няма да има слаби продажби?! Една свястна няма поне за цвят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago 17.12.2015 16:37:35 отговори + 13 0
Еххх, все модерни банди, ама май няма кой да ги слуша, за разлика от "елеците" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 18.12.2015 10:40:14 + 1 0
Ако имаше банди "елеци" фестът щеше да се състои.... Но в този случай и Disturbed не могат да го спасят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

курчатовий 17.12.2015 15:53:20 отговори + 7 3
Подтекст: Видите ли, и в "белите" държави се случва да бъдат отменени фестивали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".