"HBO Bulgaria" ще излъчи концерта на U2 от Париж

17 дек 2015, 14:08 ч. 1411 / 8 1
пред./следв.

   На 6 декември ирландските легенди U2 изнесоха отложения си от 14 ноември концерт в Париж, Франция, който бе излъчен на живо в САЩ и Канада по канала "HBO". Сега "U2 – iNNOCENCE + eXPERIENCE - Live In Paris" ще се завърти и в други страни, в които се разпространява "HBO". За държавите от Централна и Източна Европа, вкл. България, датите са 24/25 декември. 

   Причината за отлагането на шоуто миналия месец бяха терористичните атаки в Париж на 13 ноември, когато над 130 души загубиха живота си при няколко координирани атентата. Най-голям брой жертви имаше в зала "Батаклан", където изнасяха концерт EAGLES OF DEATH METAL. Бандата в последствие излезе за кратко на сцената с U2, за да бъдат почетени загиналите.

 

още за:

U2Hbo


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ПФФФФФ 17.12.2015 14:23:00 отговори + 5 5
Ма, разбира се, как нема да го излъчат,,, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".