Автобиографията на KOZZA MOSTRA в "Music Space"

9 фев 2010, 02:25 ч. 241 / 1 0
пред./следв.
KOZZA MOSTRA разказват своята "Автобиография" с реге-ска ритъм в музикалната платформата "Music Space". Песента е първият сингъл от предстоящия дебютен албум на групата. В безгрижното звучене на "Автобиография" е облечена деветгодишната историята на KOZZA MOSTRA и весели послания за шоколада, съседите и грижите, съобщават издателите на групата от "Toxity Records". Песента може да бъде чута в сайта www.musicspace.bg, а на 10 февруари от 20:00 в клуб "Angel Heart" KOZZA MOSTRA ще представят сингъла. "Автобиография" е продуцирана от "Toxity Records" и е достъпна за слушане и сваляне чрез мобилен телефон от мобилния портал "Vodafone Live!" на адрес http://live.mtel.bg, Music Space - Rock/Alternative.

още за:

Kozza Mostra


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".