Барабанистът на BLACK LABEL SOCIETY напуска групата

9 фев 2010, 02:09 ч. 148 / 2 1
пред./следв.
Ето и поредната новина за BLACK LABEL SOCIETY, дошла от Twitter-профила на съпругата на Zakk Wylde (от научавахме и за здравословното състояние на китариста при неотдавнашните му проблеми). Барабанистът Craig Nunenmacher е напуснал групата, като скоро се очаква да бъде обявено и името на неговия заместник. Такъв трябва да бъде намерен най-малкото временно, тъй като BLS се подготвят да влязат в студио за записи на нов албум.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MESHUGGAH 9.02.2010 09:15:18 отговори + 0 0
Е нема що! Търсете бързо заместник, че искаме нов албум! :-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".