Автобиографията на Lemmy Kilmister - вече и на български на родния книжен пазар

26 юли 2013, 12:08 ч. 1233 / 10 6
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

    „Когато отиват на концерт или си купувам албум, хората искат да видят същества от друга планета. Някой, който се появява и ти маха главата. Това е идеята на рокендрола – той трябва да е невероятен и необикновен от начало до край“ – казва Леми, който сам е живото въплъщение на думите си. Защото за повече от 40 години на сцената фронтменът на Motorhead не просто си е извоювал място в пантеона на рокендрола, той е рокендролът – неостаряващ, непокорен, откровен, забавен, безкомпромисен, скандален и много шумен. В култовата си автобиография „Моята история“, Леми продължава да е точно такъв, какъвто го познаваме и обичаме, и за феновете на Motorhead няма да е изненада какво ги очаква на страниците й – автентичният рокендрол, истини, казани без преструвки и лицемерие, и онова негово едновременно мъдро и безпардонно отношение към живота, което го прави толкова неповторим. „Моята история“ ще ви накара да се чувствате сякаш сте седнали на чаша с Леми и си говорите за бойните му спомени, за музика и за всичко, което бихте споделили с близък приятел. Без теми табу, без напудрени фрази и претенции, но за сметка на това с разсмиваща до сълзи самоирония и мъдростта на един истински рок ветеран, от когото има какво да научим.

   А ако случайно за пръв път чувате за Леми (въпреки че не ни се вярва), подгответе се за среща с фронтмена на „най-шумната банда на света“.
„Леми: Моята история“
Автобиографията на Леми Килмистър
Превод: Насо Русков, 272 стр.
ISBN 978-954-8338-18-9
цена 18 лв.
lemmy autobiogrpahy book


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


N. V. 16.08.2013 21:32:57 отговори + 1 0
аз пък я спечелих от радио Z-Rock
и се радвам адски много, хехе
яка е книжката... нямам търпение да я прочета цялата =)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the first one 27.07.2013 11:06:10 отговори + 1 0
Познайте кой вече я прочете ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lemmy34 26.07.2013 13:40:58 отговори + 1 0
току що си я поръчах, и то с 20% намаление от цената, т.е. за 13лв...... адрес: http://mahaloto.net/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2013 13:30:41 отговори + 0 0
А да знаеш, че особено в литературата, не всеки превод е буквален? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2013 13:21:36 отговори + 0 0
Не знам Леми да е издавал втора автобиография! Има само една автобиография и тя се казва White Line Fever а не Мy Story... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.07.2013 12:27:41 отговори + 0 0
приемлива цена между другото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".