На "Hellfest" има нова огромна метална статуя на Lemmy Kilmister

19 юни 2022, 10:08 ч. 1222 / 10 5
пред./следв.

   Огромна метална нова статуя на фронтмена на MOTORHEAD Ian Fraser "Lemmy" Kilmister е издигната на френския фестивал "Hellfest". Автор е младата френска скулпторка Каролин Бризе. Монументът е на мястото на предишна статуя на музиканта, частично направена от гипс, която е започвала да се руши.

   "Hellfest" е един от най-големите метъл фестивали в Европа, който се провежда през два поредни уикенда край град Клисон. Бризе се е свързала с организаторите на събитието през миналия ноември и те веднага са се съгласили да бъде обновена скулптурата на Lemmy, първоначално издигната преди шест години.

   Дългогодишният барабанист на MOTORHEAD Mikkey Dee сподели в социалните мрежи снимки на статуята и ѝ даде много висока оценка.

 

lemmy statue hellfest



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hell 21.06.2022 19:36:50 отговори + 5 0
Мина първата част. В четвъртък започва и втората.
Освен статуята на Леми, на входа на фестивала има и нарисувани като светци Леми, Дио, Ханеман и др.преминали в небитието, в цял ръст.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 19.06.2022 16:17:58 отговори + 5 0
Нямам търпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 20.06.2022 09:36:50 + 1 2
В смисъл? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 20.06.2022 10:31:42 + 4 1
@ Тito
В смисъл човекът отива на Hellfest и няма търпение да види статуята. И да, това си е неразбираемо, при положение, че тук има толкова по-яки "фестивали"...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 20.06.2022 12:57:11 + 2 1
Аз щото като гледах снимки ми се стори, че фестът вече е минал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".