Още подробности за автобиографията на Ronnie James Dio

22 юни 2021, 06:54 ч. 931 / 9 1
пред./следв.

   Дългоочакваната автобиография на легендарния вокалист Ronnie James Dio (ELF, RAINBOW, BLACK SABBATH, DIO), която бе завършена след смъртта му, ще излезе на американския книжен пазар на 27 юли чрез "Permuted Press".

   Книгата, която вече може да бъде поръчана предварително, е със съавтори вдовицата на певеца Wendy Dio и британския журналист Mick Wall. По-долу може да видите корицата. Предстои да разберем дали ценното издание ще се появи на български в близко или по-далечно бъдеще.

   Dio започва ръкописа на автобиографията си няколко години преди да бъде диагностициран с рак и в последствие да загуби битката с коварната болест. "Rainbow in the Dark: The Autobiography" проследява целия живот на "Малкия човек с големия глас" - от детството му в Портсмут и Кортланд до времената на славата и участието му в някои от най-великите рок/метъл банди.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aporiser 25.06.2021 14:39:02 отговори + 2 0
Супер.Втора книга за най-великия рок и метъл певец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".