Басистът Fieldy си взима почивка от KORN

22 юни 2021, 06:29 ч. 888 / 11 4
пред./следв.

   Басистът Fieldy обяви, че се оттегля временно от KORN, за да може да обърне внимание на здравословното си състояние, което се е влошило напоследък.

   Музикантът споделя, че през последните шест години е имал лични проблеми, които са го накарали да "се върне към някои лоши навици". Fieldy е бил посъветван да си вземе почивка и да се съсредоточи върху възстановяването си. Той няма да участва на предстоящите концерти на групата и ще се завърне, когато е готов. Басистът благодари на феновете за подкрепата и разбирането.

 

още за:

KornFieldy


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 22.06.2021 21:01:50 отговори + 1 0
Дано се оправи скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.06.2021 00:34:53 + 0 0
Леко е кривнал от пътя само за някакви си шест годинки, със сигурност ще се оправи моментално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 22.06.2021 10:20:07 отговори + 9 1
Щото се е счупил да плеви царевица с аверчетата от КОЯN. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 22.06.2021 15:06:40 + 4 1
Aлкохол и/или наркотици,какви други "стари навици" може да са в тези среди.Пък и вече одъртяха и те бая. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".