Авторът на рок-операта "Genius" Daniele Liverani създава нов проект

27 мар 2008, 18:47 ч. 105 / 1 0
пред./следв.
Daniele Liverani (KHYMERA, EMPTY TREMOR, GENIUS, TWINSPIRITS) е създал нов проект с името COSMICS. Дебютният му диск "The Cosmic Year" ще излезе на 18 април от "Lion Music". Албумът ще съдържа десет парчета с мелодична и прогресив метъл насока, като в центъра ще бъдат виртуозните клавирни партии на самия Liverani. Закономерно, участие в творбата ще вземат и редица звездни гост-музиканти: Virgil Donati (ударни, Steve Vai, PLANET X, RING OF FIRE), младият китарист Tommy Ermolli (TWINSPIRITS, KHYMERA) и басиста Rufus Philpot (PLANET X). Ето списъкът с композициите и обложката на "The Cosmic Year":
01. Big Bang
02. Life Birth
03. Giants Domination
04. Chicxulub
05. Global Extinction
06. Omination
07. History Begins
08. Emperors And Gods
09. Voyages Of Discovery
10. The Last Second

още за:

Daniele Liverani


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".