THE HAUNTED завършиха предпродукцията на новия си албум

27 мар 2008, 18:59 ч. 106 / 1 1
пред./следв.
Шведите THE HAUNTED са завършили предпродукцията на предстоящия си нов албум и до седмица ще влязат в студио "PUK" в Дания с продуцента Tue Madsen (HEAVEN SHALL BURN, DARK TRANQUILLITY, MOONSPELL), с когото имат вече два издадени диска. Групата е подготвила над 20 парчета, от които за все още неозаглавената творба ще бъдат избрани 11 или 12. Ето и видео от процеса по подготовка на материала:

още за:

The Haunted


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Д-р Тарибо 27.03.2008 20:11:02 отговори + 0 0
Страхотни момчета....какво да кажа....просто железно метализирано единство цари у тях.Те са способнн да направят всичко...сигурен съм,че албумът им ще се продава на длъж и на шир.Усеща се някакъв шизофренитизъм в атмосверата по време на продуцирането...представям си ако бях там сигурно щях да изтрещя от кеф! Да това са THE HAUNTED винаги в брутификално настроение,не съобразяващи се със страничните ограничени хора....много ми допадна изказването на каскетния брадясъл пич,който спомена,че децата в съседната къща се побърквали от инсполинските звуци чуващи се от неговата.Този човек е луд казвам ви хора...луд,ушат,погледопроницателен,свеж,зъл,бесен и е метъл! "Respect for the beard man"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".