Axel Rudi Pell ще издаде нов сборен албум

6 апр 2009, 08:17 ч. 216 / 3 3
пред./следв.
Axel Rudi Pell планира да издаде "best of"-компилация по късно през пролетта чрез "SPV Records". Тя ще се появи навреме за втората част от турнето на китариста "The Skull Crown Tour", което ще премине в Германия като съпорт на HEAVEN AND HELL. Изданието ще отбележи два юбилея - 10-годишнината на настоящия състав на групата на Axel, както и 20-годишнината от началото на самостоятелната му кариера. Ето списък на песните, които ще включва предстоящият сборен диск, а по-долу виждате и обложката:
01. Edge Of The World
02. Carousel
03. Strong As A Rock
04. Beautiful Day
05. Mystica
06. Forever Angel (acoustic)
07. The Masquerade Ball
08. Rock The Nation
09. Oceans Of Time
10. Tear Down The Walls
11. Ain't Gonna Win
12. In The Air Tonight

още за:

Axel Rudi Pell


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stormbringer 6.04.2009 23:27:53 отговори + 0 0
сигурно щото с джони не са чак толкова много албумите ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.04.2009 11:12:27 отговори + 0 0
сборното ми иде леко слабичко.. що са включени и кавъри, имат достатъчно свои неща, които да ги заменят достойно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiske 6.04.2009 09:27:35 отговори + 0 0
Аксел е велик а Джони гласовит!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".