Axl Rose: "Новият албум на GUNS N' ROSES вече е записан."

6 юни 2014, 13:13 ч. 1400 / 6 3
пред./следв.

   В интервю пред "Revolver" Axl Rose заявява, че новият албум на GUNS N' ROSES вече е записан. Легендарният фронтмен обяснява, че са имали записан материал още преди издаването на последния албум на групата "Chinese Democracy" (2008), сега са обработили този материал и са добавили някои нови неща. Затова предстоящето издание на бандата може да се счита за нещо като втора част на "Chinese Democracy". Освен това има записан и ремикс албум с песните от  "Chinese Democracy", също в някаква степен на готовност.

   Преди около две седмици Axl Rose опроверга слуховете в някои публикации за разпадането на GUNS N' ROSES, а преди броени часове се появи новина с "прогноза" на бившият мениджър на Axl Rose - Craig Duswalt, че се очаква реюниън на класическия състав на групата през следващите две години.

   GUNS N' ROSES имаха единствена изява на родна земя като хедлайнър на фестивала "Sofia Rocks 2012".

guns-n-roses-sofia-rocks

още за:

Guns N' RosesAxl Rose


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xfasf 7.06.2014 04:18:53 отговори + 0 0
Slash без Гънс не е Сепултура!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 6.06.2014 20:46:05 отговори + 0 0
Новината си е добра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

жоро 6.06.2014 20:22:44 отговори + 0 0
Това не е Гънс! А дори и да беше, не е блек, т. е. безсмислена новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".