Axl Rose приканва феновете си да гласуват за демократите на междинните избори в САЩ

29 окт 2018, 07:43 ч. 1197 / 6 10
пред./следв.

   Фронтменът на GUNS N' ROSES Axl Rose публикува съобщение в "Туитър", в което приканва феновете си да "гласуват в синьо" на предстоящите следващия месец междинни избори за двете камари на Конгреса в САЩ.

   Вотът е на 6 ноември и в зависимост от неговите резултати президентът Доналд Тръмп може да започне да среща сериозни затруднения при прокарването на закони. Axl заема традиционната си анти-Тръмп позиция и агитира почитателите си да гласуват за демократите. В миналото певецът неведнъж е критикунал настоящия президент на Съединените щати и неговата администрация.

 

още за:

Axl RoseGuns N' Roses


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


*** у Рози 29.10.2018 23:13:56 отговори + 2 3
Когато една рок звезда(ама падаща)... започва да кара хората да правят тъпотии и да се мести към политика, работата не е добре... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тоналд Дръмп 29.10.2018 14:35:33 отговори + 1 5
Отдолу като царевица??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 29.10.2018 13:43:30 отговори + 11 7
Аз пък приканвам Акс'л да вземе някаква нова смислена музика да направи или да се пенсионира вместо само да търси начини да взима парите на хората с претоплена манджа, че и да им обяснява как да гласуват. От музикантите се очаква да правят музика, не да раздават акъл за това кой какво да облича, яде или да мисли!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 29.10.2018 14:52:01 + 8 6
Абсолютно съгласен с Магесник! Жалко, че все още има хора като....анти-терлик например, които не могат да излязат от черупковото си мислене. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 29.10.2018 12:00:39 отговори + 7 10
Гънс веднъж съвсем иронипно наименуваха един от албумите си "Китайска демокрация", заради което отнесоха доста критики. Единственото заглавие, което звучи по-саркастично от това би било "Американска демокрация". В САЩ от десетилетия, да не кажа от самото си начало, са под диктатурата... и такова нещо като "свобода" просто надали някога ще има там. Тръмп изпълнява заповеди, както и тези преди него. Да го нямаше, друг психопат щеше да продължи плана на правителството. Ако не слуша началниците си, го грози съдбата на Кенеди и на много други, борещи се за промяна. Обама? Клинтън? Фамилията Буш? Едни и същи хора с различни имена.

Путин (когото също не подкрепям, но уважавам) го е казал най- добре:
"В САЩ президентите се менят, но политиката не."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr Freeman 29.10.2018 14:53:18 + 7 2
Без да чета името отгоре познах, кой е авторът на коментара Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 29.10.2018 10:12:24 отговори + 15 19
Първо да се научи да пее и тогава да дава акъли за разни неща...Макар че и от акълите му нямаме нужда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ГНР 29.10.2018 10:19:28 + 15 10
Много тъпо се изказа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 29.10.2018 12:07:28 + 6 13
Аксел е един от най-великите фронтмен и най-гениалните текстописци в историята не само на рок, ми по принцип. Със сигурност пее по-добре от теб...

Похвално е, че използва влиянието си за да призове към позитивна промяна, вместо това да публикува снимки на вечерята си, както всички останали. Сам надали ще доведе до някаква промяна, но ако повече известни хора говореха за такава, кой знае - може би щяхме да живеем в един по-добър и свободен свят...

Просто хората в днешно време не мислят за себе си, а разчитат на това някой друг да им казва какво да правят и какво не. Аксел поне има синя отметка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WAR 30.10.2018 13:28:18 + 3 0
Ходих наконцерта на Гънс в Холандия това лято. Аксел пя над 3 часа. Концертът беше велик. Ако не друго Аксел пее и пее вярно. За другото - негова си работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".